Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilder på japanska kronprinsfamiljen nu när Masako fyller 50

09 dec, 2013, 13:29 
Agneta Nisbeth
Annons
ste_naruhito-masako, aiko

Idag fyller den japanska kronprinsessan Masako 50 år och det firar man stort med bland annat nya bilder på Masako och resten av familjen.

På dessa nya härliga bilder ser vi kronprinsessan Masako som fyller 50 år den 9 december. Med sig har hon maken kronprins Naruhito och parets dotter, prinsessan Aiko som nu blivit en riktig dam samt familjens söta hund.

naruhito-masako-aiko-ste

Kronprinsessan tog också tillfället i akt att berätta att hon nu mår mycket bättre och att kronprinsessan ska försöka ta så många uppdrag hon kan i framtiden:

Annons

– Det känns fantastiskt men lite konstigt att det var ett halvt sekel sedan jag föddes. Jag är också helt tagen av alla era lyckönskningar, sa Masako via en talesman vid hovet enligt ajw.asahi.com.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
masako-ste

Födelsedagsbarnet sa också att hon hoppas dottern, prinsessan Aiko 12, kommer att få behålla sin goda hälsa genom livet.

– Kronprinsessan återhämtar sig sakta men säkert, därför vill vi inte heller gå för fort fram, säger hovet också.

Bilderna togs häromdagen i det kejserliga Togu Palace i Tokyo.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons