Nya bilder på Mette-Marit efter oron

Mette-Marit har haft det tufft den senaste tiden och många har oroat sig för kronprinsessan hälsa. Igår dök hon upp igen - på strålande humör, glädjande nog.

Norska kronprinsessan Mette-Marit har inte haft det lätt den senaste tiden. Hon har lyst med sin frånvaro på flera stora ceremoniella uppdrag den senaste tiden och Haakon, Harald och Sonja har själva fått representera det norska kungahuset. Mycket på grund av hälsoskäl, då hon lider av en ovanlig variant av den kroniska sjukdomen lungfibros, vilket har gjort att hon har blivit tvingad till att dra ner på de kungliga uppdragen.

Dessutom har hon ju varit ordentligt i hetluften efter att ha kopplats samman med den framlidne miljardären och sexbrottsanklagade Jeffrey Epstein. Den norska kronprinsessan ska som bekant ha träffat Jeffrey Epstein vid flera tillfällen mellan 2011 och 2013, trots att Epstein redan 2008 dömts för att ha köpt sexuella tjänster av en 14-årig flicka. Mette-Marit menade dock att hon inte kände till Epsteins förflutna.

Gick på fotbollsmatch

– Jag borde ha ha undersökt Epsteins förflutna och beklagar att jag inte gjorde det, säger Mette-Marit till den norska tidningen Dagens Næringsliv.

Sedan dess har kronprinsessan inte synts till – förrän nu! Igår gick hon nämligen på fotbollsmatch – närmare bestämt Norska Mästerskapet i fotboll för män på Ullevaal Stadion i Oslo. Kronprinsessan verkade vara på utmärkt humör och syntes heja och klappa under matcherna, med kung Harald vid sin sida.

 

Foto: TT