Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Nya bilder på prins Felix med fästmö

28 dec, 2012, 09:37 
Agneta Nisbeth
Annons

Som vi tidigare berättat har prins Felix av Luxemburg förlovat sig med Claire Lademacher. Nu kommer nya officiella bilder på paret.

Nya bilder på det blivande brudparet har kommit. Här nedan ser vi det nyförlovade tu – prins Felix och hans Claire – tillsammans med släkten på slottet i Luxemburg.

Prins Felix med sina föräldrar storhertig Henri och storhertiginnan Maria Teresa och Claire med sin mamma och pappa, Hartmut och Gabriele Lademacher på några alldeles nytagna bilder.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Här ovan ser vi ännu fler kungligheter, hela familjen i Luxemburg har här samlats i slottets sal, bland annat arvstorhertig Guillaume och hans hustru prinsessan Stéphanie av Luxemburg.

Exakt dag för bröllopet har ännu inte avslöjats men det blir i alla fall under nästa år, vi återkommer givetvis så fort vi vet mer.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons