Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilder på Victorias och Daniels vardagsrum

11 nov, 2019, 18:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471140?imageId=5471140&width=1320&height=689
Ellen Myrgård Lindén
nya bilder från victorias och daniels vardagsrum på haga
Både Victoria och Daniel är intresserade av inredning. Och enligt deras devis behöver man inte köpa nytt för att ge sitt favoritrum ett ansiktslyft. Nej, det räcker med att möblera om med saker man redan har! Se de nya bilderna inifrån vardagsrummet på Haga.
Annons
Det här är kronprinsessan VictoriaBrand logo
Det här är kronprinsessan Victoria

1 550 kvadratmeter och 43 rum. Victorias och Daniels slott på Haga är ett riktigt drömhem i all sin prakt. Och precis som alla andra familjer har de ett favoritrum; vardagsrummet!

Prins Daniel visade upp favoritrummet i TV4 Nyhetsmorgon

Svensk Damtidning kan dock avslöja att kronprinsessparet har valt att möblera om lite i sitt favoritrum. Prins Daniel bjöd nyligen hem ett tv-team till Haga och i den filmade intervju, som sändes i Nyhetsmorgon fredagen den 8 november, kunde man se vissa förändringar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
prins daniel berättar om sin njure i nyhetsmorgon
Prins Daniel bjöd in TV4 Nyhetsmorgon till vardagsrummet på Haga.

I intervjun pratade Daniel om sin egen njurtransplantation, för 10 år sedan, och hur viktigt det är att den som själv kan tänka sig att ta emot ett organ anmäler sig till donationsregistret. Ett samtal han höll sittande i familjens vita soffa i vardagsrummet.

Annons

Och miljömedvetna som de är har Victoria och Daniel valt att flytta om, den befintliga inredningen, istället för att köpa ny.

prins daniel intervjuas på haga slott
De grå ljusstakarna, som ser ut att vara från Skultuna, har kronprinsessparet haft i många år.

De grå, dropp-formade ljusstakarna (som ser ut att vara från Skultuna med sina gulddetaljer) är ett par riktiga favoriter i det kungliga vardagsrummet. De syntes redan år 2016 när prins Daniel fotograferades för en intervju med tidningen Aftonbladet. Då stod de dock på soffbordet och nu har kronprinsessparet valt att placera dem mittemot den stora bokhyllan – på ett svart sideboard.

prins daniel på haga år 2016
Ser ni ljusstakarna? De har nu fått en ny placering i det kungliga favoritrummet.

Tittar man bakom prins Daniel, på bilden från 2016, så ser man dessutom att den platsbyggda bokhyllan var bra mycket mer välfylld för tre år sedan. I inslaget från TV4 kan man se att den nedersta hyllan, numera, är nedbantad på både inramade fotografer och prydnadssaker.

Annons

Pyntad bokhyllan med bilder på Victoria och Estelle

De bilder vi kan se är istället ett porträtt på Victoria, när hon stod brud, och ett annat, på prinsessan Estelle.

prins daniel intervju tv4 nyhetsmorgon
Mellan bröllopsbilden på Victoria (t v) och prinsessan Estelle (t h) har kronprinsessparet färre prydnadssaker än tidigare.

Den handmålade porslinstallriken känner vi dock igen! Den har också fått en ny placering i bokhyllan.

Ja, att både Victoria och Daniel har känsla för inredning råder det inga tvivel om. Och de älskar att jobba med sådant de redan har.

Foto: TT

Annons