Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilder! Prins Harry och Meghan stöttade stridsskadade militärer

10 apr, 2018, 07:00 
Agneta Nisbeth
I fredags besökte prins Harry och Meghan Markle Sports Training Village i Bath för att heja lite på de atleter som nu tränar för Invictus Games i Sydney.
Annons

Vi har inte sett prins Harry och Meghan Markle på ett tag nu, paret var inte med under den traditionella påskgudstjänsten. Nu berättar den amerikanska sajten E!News att Meghan har varit i Kalifornien för att hälsa på sin mamma Doria under påskhelgen.

Prins Harry och Meghan Markle på Invictus Games.
Prins Harry och Meghan Markle på Invictus Games.

Men under fredagen var det åter dags för Harry och Meghan att ge sig ut på ett nytt uppdrag tillsammans. De besökte då den charmiga staden Bath och atleterna som tränar inför Invictus Games i Sydney senare i år på University of Bath Sports Training Village.

Annons

Se filmklippet nedan!

Videon kunde inte hittas

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Som ni kanske minns var det under Invictus Games i Kanada som vi för första gången fick se paret tillsammans under en offentlig tillställning. De kommande spelen i Sydney i Australien blir den fjärde gången som Invictus Games äger rum. De har tidigare arrangerats i London, Orlando och Toronto.

Paret dagen till ära hade valt lagom sportiga outfits, Harry kom i träningskläder och Meghan bar en kappa från Babaton for Aritzia och ett par jeans från Mother Denim. Tröjan kom från Invictus Games.

Annons

Den 19 maj gifter sig paret, ett bröllop vi alla ser fram emot, även om det inte blir några kungliga svenska gäster på festligheterna i Storbritannien.

https://www.instagram.com/p/BhOmZIsnEI6/?tagged=meghanmarkle

Foto: IBL

Annons