Nya bilder! Sanningen om Victorias relation med Daniel

Kronprinsessan Victoria Prins Daniel deras relation

I dag fick vi en extra tydlig bild av kronprinsessan Victorias och prins Daniels relation. Se de nya bilderna här!

 

Visste du att kronprinsessan Victoria och prins Daniel har varit ett par i hela 19 år? När de träffades var hon 24 och han 28, och under åren som gått har de blivit extremt väl synkade. Inte så konstigt eftersom de både lever och jobbar ihop.

En kunglig superduo helt enkelt – och det har sällan synts så tydligt som i dag! Victoria matchade Daniel i marinblått, från topp till tå. Och sedan var det det där med kroppsspråket. Kolla in den här bilden!

Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Scenkonstallianserna Nacka

Helt enkelt supersynkade – sida vid sida och med händerna omedvetet knäppta på exakt samma sätt. Se där en kunglig spaning från Victorias och Daniels arbetsdag.

Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Scenkonstallianserna Nacka

Till och med färgmatchade!

Men fokus för dagen var förstås något helt annat, nämligen läget för Sveriges scenkulturarbetare, och särskilt för dem som frilansar.

Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Scenkonstallianserna Nacka

Kungligt besök i Nacka i eftermiddags.

Klockan 15.00 rullade Victorias och Daniels svarta SUV in hos Scenkonstallianserna i Nacka utanför Stockholm. Det blev ett samtal om villkoren för Sveriges frilansande scenkonstnärer, både om hur de påverkas av pandemisituationen och om hur de ser på de framtida utmaningarna och möjligheterna.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel träffade skådespelaren Cecilia Nilsson dansaren Björn Vårsjö samt Anders Frennberg, Suzanne Carlsson och Osiel Ibáñez från Scenkonstallianserna.

Victoria och Daniel träffade skådespelaren Cecilia Nilsson och dansaren Björn Vårsjö, samt Anders Frennberg, Suzanne Carlsson och Osiel Ibáñez från Scenkonstallianserna.

– Det här besöket är en del av kronprinsessparets önskan att uppmärksamma situationen för scenkonsten i Sverige under rådande pandemi. Precis som mötet med Teaterförbundet och Svensk scenkonst tidigare och besöket hos musikstudion Rymden som ägde rum tidigare i dag. Och i nästa vecka besöker de Maximteatern i Stockholm, säger Ulrika Näsholm vid hovet.

Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Scenkonstallianserna Nacka

Adjutanten hade koll på Victorias handväska.

Kronprinsessparet och Scenkonstallianserna

Scenkonstallianserna erbjuder professionella frilansande scenkonstnärer en grundanställning och bidrar till ökad rörlighet och konstnärlig utveckling av scenkonsten. Dessutom arrangeras kompetensutveckling som är öppen för landets alla frilansande professionella skådespelare, dansare och musiker.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel, hand i hand.

LÄS MER: Se otroliga filmen när Victoria och Daniel dansar loss

LÄS MER: Hos mormor Silvia och farmor Ewa: Estelles två världar

Foto: Fredrik Sandberg/TT.