Nya bilder! Se Madeleine och barnen i Miami

Prinsessan Madeleine Adrienne prins Nicolas hunden Teddy i Miami Florida

Nya bilder på prinsessan Madeleine och barnen Adrienne, Nicolas och Leonore – och familjen ser ut att vara tightare än någonsin.
Tillbakablick: Madeleines och Chris totala kärlekslycka efter bröllopet!
Slå på ljud

 

De nya bilderna på prinsessan Madeleine, 38, Chris O’Neill, 46, och barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas, och prinsessan Adrienne, visar en sammansvetsad familj, med en gemenskap som ser ut att ha stärkts ännu mer i de tuffa omständigheterna som råder under corona-pandemin i Florida just nu.

Prinsessan Madeleine och prins Nicolas i Miami Florida

Madeleine och prins Nicolas. Till och med barnen måste ha på sig munskydd i Miami, men Nicolas är van, efter ett halvår i skuggan av pandemin.

Dessutom har de hunden Teddy, en härligt lurvig vovve som som skuttat in och satt guldkant på deras liv. Han är en av de nya pudelblandningarna som har blivit så populära, antingen en labradoodle eller en cockerpoo, ingen utanför familjen vet riktigt säkert.

Prinsessan Madeleine: Nya hunden Teddy

Prinsessan Madeleine prins Nicolas hunden Teddy i Miami

Prins Nicolas, stolt lillhusse till charmtrollet Teddy.

I Florida är det fortfarande sommar, med temperaturer som ligger runt 30-gradersstrecket, och den här dagen lunchade hela gänget under de vita jätteparasollerna på en svala och pelarförsedd terrass i Miami Beach.

Prinsessan Madeleine Chris O’Neill Nicolas Adrienne Leonore i Miami Florida

Familjen Bernadotte-O’Neill har alltid gillat att äta ute. Här lunchar de på en sval terrass i Miami.

Därför trivs inte Chris i Sverige!
Slå på ljud

En annan sak man slås av är att prinsessan Madeleines barn har vuxit så mycket och blivit så stora. Prinsessan Leonore är sex år, prins Nicolas har fyllt fyra och prinsessan Adrienne har blivit två och ett halvt. Den här dagen hade Madeleine och Chris satt upp hennes guldbruna lockar i en liten gullig tofs mitt på huvudet.

Prinsessan Adrienne 2020

Prinsessan Adrienne har ärvt drottningens mörka färger, och de där fina lockarna kommer nog både från mormor Silvia och morfar kungen!

Chris O’Neill Nicolas Adrienne Leonore i Miami Florida

Prinsessan Leonore och pappa Chris med Adrienne.

LÄS MER: JUST NU: Kungens stora beslut – som påverkar Madeleine

Svensk Dam puff

LÄS MER: Första bilderna på Chris – efter 408 dagar!