Nya bilderna avslöjar! Det här gjorde Sofia istället för att gå på Madeleines fest

prinsessan madeleine prinsessan sofia childhood

Prinsessan Madeleine var värdinna för Childhoods stora 20-årsjubileum. Och vid sin sida hade hon kungaparet och prins Carl Philip. Nya bilder avslöjar varför Sofia inte var med under kvällen.

Igår firade kungafamiljen Silvias välgörenhetsorganisation, World Childhood Foundation, på restaurang Tyrol i Stockholm. Kvällens värdinna var prinsessan Madeleine, som just nu är på blixtvisit i Stockholm, och vid sin sida hade hon kungaparet och prins Carl Philip. Kronprinsessparet och prinsessan Sofia lyste dock med sin frånvaro. Under gårdagen gav hovets informationschef Margareta Thorgren besked om de resterande familjemedlemmarna.

Anledningen till att Victoria och Daniel missade Childhood-middagen var att det idag åker till Åre för att följa svenskarna i apina VM och prinsessan Sofia kunde inte närvara på grund av andra åtaganden med Project Playground. Nu vet vi dock att Sofia inte ens var i Stockholm när middagen ägde rum. Hon har nämligen publicerat nya bilder från kåkstaden Gugulethu i Sydafrika. Bilder som går att se på prinsparets Instagramkonto.

Se Sofias privata bilder nedan:

 

Men även om kungafamiljen inte dök upp i full styrka så blev kvällen otroligt lyckad. Alla kungabarnens vänner var där, det var flera artister som uppträdde och gästerna samlade in en rejäl summa pengar till förmån för Childhood. Madeleine var dessutom strålande vacker i sin glittriga silverklänning.

Läs mer

Childhood 20 år – se alla bilderna från röda mattan!

Wow vilken glitterbom Madeleine!

Samtidigt i Florida! Därför var inte Chris med på Madeleines middag

Foto: TT