Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilderna inifrån Meghans och Harrys hemliga liv: Efter sortin – och före

03 dec, 2022, 15:00 
https://image.svenskdam.se/image-8677472?imageId=8677472&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=67.31&x=0&y=10.58
Indra Nordemar

Två år har gått. Nu ges en unik inblick i Meghan och Harrys privata liv.

Annons
Harry och Meghan lämnar kungahuset – detta har häntBrand logo
Harry och Meghan lämnar kungahuset – detta har hänt

Nyheten slog ned som en bomb – men i början 2020 stod det klart att Meghan och Harry skulle göra sorti ut det brittiska kungahuset. I mars samma år tog de sitt pick och pack och lämnade England för ett nytt privat liv i Kalifornien.

Sedan dess har det hållit sitt liv bakom stängda dörrar högst privat – det mesta allmänheten fått se är kontroversiella uttalanden som lett till den stora klyftan som råder mellan makarna och kungafamiljen.

Men nu blir det ändring på det. Snart får alla se vad Sussex-paret egentligen haft för sig under tiden sedan sortin – och även före.

Meghan och Harry visar tiden före sortin ur kungahuset

Ja i den nya trailer som nyligen släppts till Meghan och Harrys dokumentärserie får visar de upp en sida de aldrig tidigare visat förr. Det är privata kärleksfulla bilder från deras liv ihop, men de visar också en bild från när de går genom portarna från Buckingham Palace.

Annons

Bilden verkar ha tagits 2020, det vill säga i samband med att det avsade sig sina kungliga uppdrag. Bilden indikerar att en hel del ny information kommer dras upp till ytan, sett från deras perspektiv.

“När insatserna är så här höga, är det inte mer logiskt att höra vår berättelse från oss själva?", säger Meghan i trailern.

Och Netflix beskrivning:

"I den djupgående dokumentärserien kommer hertigen och hertiginnan av Sussex dela den andra sidan av sin högprofilerade kärlekshistoria"

Bilderna som väntas uppröra brittiska kungafamiljen

Det finns ännu inget officiellt premiärdatum, men när dagen är kommen lär den brittiska kungafamiljen sitta som på nålar – och inte av en positiv anledning.

Här lämnar Harry och Meghan Buckingham Palace.
Annons

Foto: TT

Annons