Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilderna på Archie – Harry och Meghan visar upp honom på födelsedagen!

06 maj, 2020, 13:55 
Archie, son till Meghan Markle och prins Harry, fyller ett idag!Lagom till bemärkelsedagen har prinsparet visat upp pojken.
Annons
Harry och Meghan lämnar kungahuset – detta har häntBrand logo
Harry och Meghan lämnar kungahuset – detta har hänt

Meghan Markle och prins Harry har all anledning att fira. Deras lille son Archie firar sin allra första födelsedag idag. Tänk att det redan gått ett år sedan han såg dagens ljus första gången, Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Meghan Markle visar upp Archie på födelsedagen

I och med födelsedagen satt vi spänt och väntade på att få se nya bilder på gossen. Istället fick vi något ännu bättre: ett videoklipp! Meghan och Harry har också passat på att se till att gratulationen gynnar en god sak.

Klippet är publicerat på ett Instagram-konto tillhörande Rädda barnens brittiska gren. I videon, som har filmats av prins Harry, läser Meghan en sagobok med Archie i knäet. Bokens titel? “Duck! Rabbit!”.

Hjälper till att stötta fattiga

I inlägget blir allmänheten upplyst om hur man kan donera pengar för att stötta de mest ekonomiskt utsatta familjerna i Storbritannien. Rädda barnen arbetar för att underlätta för människor som drabbats hårt av coronakrisen.

Annons

“Tack, hertiginnan Meghan, för att du hjälper oss att samla in nödvändiga pengar till vår coronavirus-kampanj”, skriver Rädda barnen i bildtexten.

Titta, vilken sötnos – och så lik pappa Harry!
Titta, vilken sötnos – och så lik pappa Harry!
Annons