Nya bilderna på Charlene förvånar – ser helt förändrad ut!

Charlene av Monaco har tidigare sagts bära på en hemlig sorg.Nu är hon helt förändrad.

Charlene av Monaco har ett rykte om sig att vara relativt tillbakadragen. De senaste åren har furst Albert ofta fått dyka upp på evenemang utan sin hustru vid sin sida, vilket har mötts med både förvåning och besvikelse.

Men nu har Charlene återigen äntrat rampljuset. Den här gången med ett viktigt budskap – och en helt ny look!

Charlene av Monaco har förändrats

Charlene spelade nämligen in ett videomeddelande riktat till alla som stöttat hennes välgörenhetsinitiativ, Strong Together.

– Jag är väldigt rörd över allt stöd från alla som vill hjälpas åt tillsammans. Jag skulle vilja be er att fortsätta donera, så ni kan vara ett ljus i någon annans liv och fortsätta göra vad ni kan för att förändra livet för människor i er omgivning. Era donationer till Strong Together går till 45 olika välgörenhetsorganisationer som arbetar med att stötta de mest utsatta i vårt samhälle, säger Charlene i klippet, som finns publicerat på Instagram.

Men tidningen Hola har inte bara tagit fast på Charlenes viktiga ord. De har också lagt märke till att furstinnan kör med utsläppt lugg! Enligt tidningen är det “debut” för hennes frisyr.

“En obeskrivlig sorg”

Det här är inte första gången pressen läser inte budskap i Charlenes utseende.

Den franska tidningen France Dimanche har tidigare dragit slutsatsen att Charlene ser ut att bära på en inre sorg.

“I nya bilder har Charlene trötta ögon, hon verkar utmärglad, som att hon tappat flera kilon på några månader, hon verkar gömma en obeskrivlig sorg bakom stela leenden”, skrev France Dimanche.

“Hennes vackra ansikte som så ofta fotograferas är en gåta. Hennes reserverade stil kan uppfattas som kyla, ett visst allvar, en distans som ger intrycket av att hon inte är riktigt närvarande.”