Nya bilderna på Charlene i Sydafrika – efter intensiva rykten om äktenskapet med Albert

Furstinnan Charlene av Monaco har ännu inte återvänt hem till sin familj, och äktenskapsryktena fortsätter florera. Nu visar hon upp nya bilder från sin tid i Sydafrika.
Slå på ljud

Furstinnan Charlene befinner sig fortfarande i Sydafrika, där hon varit "strandad" sedan i början av maj.

Det hela började med att furstinnan av Monaco reste till hemlandet för att följa en viltvårdsexpedition. Resan var tänkt att vara i tio dagar, men sedan ska hon ha drabbats av en svår bihåleinflammation.

Ryktena om Charlene och Albert – är en skilsmässa nära?

Hälsotillståndet har enligt Charlene själv hindrat henne från att flyga hem till Monaco, men det är många som misstänker att det kan ligga andra faktorer bakom hennes väldigt långa vistelse i Sydafrika.

Skilsmässoryktena är intensiva. Furst Albert och tvillingarna Jacques och Gabriella har besökt Charlene några få gånger, men i övrigt har Albert tagit hand om barnen på egen hand, vilket är märkligt i mångas ögon.

I en intervju med People slår furst Albert tillbaka och förnekar äktenskapsryktena som florerat.

– Det var inte så att hon lämnade Monaco i hast. Hon åkte inte iväg för att hon var arg på mig eller någon annan. Hon skulle till Sydafrika för att arbeta med sin stiftelse och samtidigt passa på att ta lite ledigt med sin bror och vänner.

I intervjun berättar han även att Charlene nu är redo att åka hem och att det kommer ske inom kort. Men det har inte hänt.

Charlenes nya bilder från Sydafrika – utan familjen

I ett nytt inlägg på Instagram syns furstinnan ännu befinna sig på Sydafrikansk mark.

Charlene har en förkärlek till noshörningar och hon arbetar intensivt för att rädda dem.

"Om vi inte gör något för att rädda våra noshörningar och hotade djur snart kommer det att vara för sent", står det på hemsidan där man kan donera pengar till stiftelsen som Charlene startat.

I det nya inlägget visar hon ett bildspel på när hon är ute på expedition och hjälper skadade noshörningar, samtidigt som hon uppmanar sina följare att donera pengar.

Av bilderna att döma ser furstinnan rätt kry ut, kanske är hennes hemkomst nära. Men det ryktas även om att hon letat efter hus i Sydafrika, till sig själv.

Ja, mystiken kring situationen är påtaglig och framtiden för Albert och Charlene är minst sagt oviss.

Foto: TT

LÄS MER: Kvinnan som har tagit Charlenes plats – mitt i krisen med Albert

LÄS MER: Albert på gala utan Charlene – festade med svenska blondinen

LÄS MER: Charlene av Monaco – stora lögnen om hennes hälsa avslöjad