Nya bilderna på Charlene oroar: "Ledsen och utmärglad"

Nya bilderna på Charlene oroar: "Ledsen och utmärglad"

Charlene av Monaco lockar till stor oro just nu. Många tycker att furstinnan ser ut att lida på insidan – bakom glamouren.
Har du koll på snackisarna från vecka 5?
Slå på ljud

Fursteparet Alberts och Charlenes relation är ständigt en av den europeiska kungavärldens stora samtalsämnen. Speciellt med tanke på att Charlene själv varit öppen med att hon genomgår en svår stund i livet.

– Folk är så snabba med att säga: “Åh, varför ler hon inte på fotona?”. Jo, ibland är det svårt att le. De vet inte vad som pågår bakom kulisserna, har hon sagt i en nyligen utförd intervju.

– Det här året slog mig till marken.

Nya bilder på Charlene

Charlenes senaste offentliga framträdande, firandet av Monacos skyddshelgon Sainte Devote, gjorde inte mycket för att lugna alla oroliga. Bilderna visar snarare en märkbart uppgiven 42-åring.

Charlene under helgonfirandet.

Den franska tidningen France Dimanche beskriver henne som “ledsen och trött”.

“I nya bilder har Charlene trötta ögon, hon verkar utmärglad, som att hon tappat flera kilon på några månader, hon verkar gömma en obeskrivlig sorg bakom stela leenden”, skriver France Dimanche.

“Hennes vackra ansikte som så ofta fotograferas är en gåta. Hennes reserverade stil kan uppfattas som kyla, ett visst allvar, en distans som ger intrycket av att hon inte är riktigt närvarande.”

Saknar hemlandet

Charlene är före detta tävlingssimmare på elitnivå. Hon träffade furst Albert i samband med en tävling 2000, men de började dejta först sex år senare. De har nu varit gifta i snart nio år.

Charlene härstammar från Sydafrika och har flera gånger talat öppet om sin längtan efter hemlandet.

Med Albert har hon tvillingarna Gabriella och Jacques, som har hunnit fylla fem.

Foto: TT