Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Första bilderna på Chris – efter 408 dagar!

10 sep, 2020, 06:00 
Chris O'Neill har inte setts till på 408 dagar.Nu kan Svensk Dam som enda tidning visa nya bilder på prinsessan Madeleines make.
Annons
7 saker du inte visste om Chris O'NeillBrand logo
7 saker du inte visste om Chris O'Neill

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill lever i katastrofens mitt. Florida, delstaten de bor i sedan flera år tillbaka, har drabbats stenhårt av coronaviruset. Av de drygt sex miljoner människor som testat positivt för covid-19 i USA, så har mer än en tiondel varit från Florida. Totalt har över 11 000 av Madeleines delstatsgrannar avlidit i sviterna av viruset. I lokaltidningarna kan man läsa att sjukhusen börjar bli fulla.

Mitt i allt detta ska Madeleine och Chris försöka leva sitt liv. Som Madeleine själv sa i påskhälsningen som kungafamiljen skickade på Instagram.

– Vi kämpar på, sa Madeleine då.

Nya bilder på Chris O’Neill

Så lång lille Nicholas har blivit!
Så lång lille Nicholas har blivit!
Hela familjen bär munskydd – utom Adrienne, som har napp.
Hela familjen bär munskydd – utom Adrienne, som har napp.
Kolla hur stor Teddy har blivit!
Kolla hur stor Teddy har blivit!

Tidigare i år valde många amerikaner att ägna sig åt karantän hemmavid. Nu börjar fler och fler våga sig utanför husets väggar – däribland Madeleine och Chris. På nya bilder som Svensk Damtidning kan visa upp ser vi hur den fem man starka familjen är ute och rör sig på gatorna i Miami-Dade County.

Annons

Deras ansikten är täckta av ansiktsskydd. I Florida riskerar man tusentals kronor i böter ifall en polis skulle dyka upp och se dig utan.

Utöver barnen – prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne – kan vi också se en fluffig familjemedlem på bilderna. I april fick vi veta att Madeleines skaffat en ny hund, som då skulle fylla tomrummet efter hennes älskade vän Zorro.

– Hunden heter Teddy och är en valp, sa hovets informationschef Margareta Thorgren då.

 

Där äter de lunch

Chris visste precis vad han ville ha från menyn.
Chris visste precis vad han ville ha från menyn.
Ser ni att Chris har glasögon?
Ser ni att Chris har glasögon?
Chris parkerade bilen en liten bit bort från restaurangen.
Chris parkerade bilen en liten bit bort från restaurangen.

Det är tungt arbete att underhålla tre barn samtidigt. Madeleine och Chris tar igen sig med en lunch på den väl ansedda Sea Grill of Merrick Park, en restaurang vigd åt fisk och skaldjur. Där kan man bland annat äta en pompano, en makrillfisk som brukar beskrivas som “Floridas stolthet”. Den går loss på ungefär 400 kronor per person. Madeleine dricker Pellegrino-vatten, medan Chris tar sig en öl. Något av barnen har fått lyxa till det med Coca Cola, kan vi se på bordet.

Annons
Därför trivs inte Chris i Sverige!Brand logo
Därför trivs inte Chris i Sverige!

Det har varit en tuff höst för Madeleine. Enligt vad Svensk Damtidning erfar börjar prinsessan känna vissa tvivel kring flytten till Florida, som hon och Chris genomförde sommaren 2018.

Den senaste tiden har betonat hur isolerad Madeleine jämfört med resten av kungafamiljen. Coronaviruset har påverkat en hel värld och platser som tidigare bara var en flygresa bort känns nu betydligt mer avlägsna. Både kungaparet och Victoria och Daniel hade planerat att hälsa på Madeleine och Chris under våren, men de resorna fick förstås ställas in.

Dessutom blev deras förra hem i Pinecrest utsatt för ett otäckt inbrott hösten 2019 – en händelse som utan tvekan spädde på Madeleines tvivel. Men Chris älskar livet i Florida. Där får han för det mesta vara i fred.

Faktum är att bilderna som vi kan visa upp här är första skymten som vi fått av Chris sedan i påskas.

Svensk Dam puff
Annons