Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilderna på Daniel och Victoria får alla att reagera – sprids världen över: ”Inte första gången”

01 feb, 2024, 09:00 
Kronprinsessan Victoria strålade som om det inte fanns någon morgondag – med prins Daniel vid sin sida!
Annons

Det spelar ingen roll om det är en kunglig galamiddag, ett vardagligt kungligt uppdrag, ett statsbesök eller någon form av styrelsemöte – kronprinsessan Victoria ser alltid till att lysa upp rummet.

GLAMEXTRA: Kungafamiljens stora galaparty – med franska presidentparet!Brand logo
GLAMEXTRA: Kungafamiljens stora galaparty – med franska presidentparet!

Därför var det med spänning som vi följde henne, när Frankrikes president Emmanuel Macron och hustrun Brigitte Macron var på besök i Sverige för att stärka banden mellan länderna.

För vi visste ju att det var en stilmedveten Victoria som skulle dyka upp på bilderna från statsbesöket – och att hon, som så många gånger förr, skulle höja den redan skyhöga glamourfaktorn.

Annons
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel anländer till Stockholms slott där kungaparet ger en galamiddag för Frankrikes presidentpar. Franrikes president Emmanuel Macron och hans fru Brigitte är på ett två dagar långt statsbesök i Sverige.Jessica Gow/TT

Victorias stilsuccé

När kungaparet anordnade en galamiddag för Frankrikes presidentpar på Stockholms slott, dök Victoria upp med prins Daniel och såg till att festen fick lite extra kunglig glans.

Victoria anlände i en praktfull grå galaklänning gjord av hållbara material i jacquardtyg med guldmönster – helt i linje med hennes trendkänsliga persona och det hållbarhetstänk som ligger henne så varmt om hjärtat.

Den glittrande klänningen kommer från klädjätten H&M, ett företag som tillverkat flera av Victorias kläder under åren, och var specialsydd för kronprinsessan.

Annons

Sprids i utlandet

Victoria hade dessutom valt ett ståldiadem uppkallat efter Napoleon, som består av polerade och slipade stålkristaller och guldpläterad mässing. Med andra ord ett utmärkt val när Frankrikes president är på besök.

Kronprinsessans klädval har även fått stor spridning i utlandet – och det är heller inte första gången som hon bär klänningen från H&M och Napoleondiademet, något som danska Billed-Bladet rapporterar om.

”2016 bar kronprinsessan Victoria looken till den stora Nobelbanketten i Stockholms stadshus”, skriver tidningen.

Wow, så snyggt!

Foto: TT

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel
Prins Daniel vandrar stolt med kronprinsessan Victoria vid sin sida.Blondet Eliot/ABACA/Shutterstock
Annons