Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilderna på Estelle och Daniel – nu ser alla samma gulliga detalj!

19 okt, 2022, 08:00 
Prins Daniel och prinsessan Estelle på Stockholm Open

Kronprinsessfamiljen roade sig under tisdagskvällen.

Annons
Estelle en världsnyhet • Christinas comeback • Madeleines urgulliga bilder – 3 kungliga snackisar från vecka 41!Brand logo
Estelle en världsnyhet • Christinas comeback • Madeleines urgulliga bilder – 3 kungliga snackisar från vecka 41!

Ett fullspäckat kungligt schema stoppar inte våra kungligheter från att klämma in lite fritid också. Det var precis vad den sportintresserade kronprinsessfamiljen gjorde under tisdagen.

Kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prins Oscar och prinsessan Estelle satt på bästa platser när franska Quentin Halys mötte Sveriges Mikael Ymer i tennisturneringen Stockholm Open, och på bilderna är det en detalj som snor all fokus!

Vann matchen

Det var en lång och spännande två- och en halvtimmes lång match som familjen satt bänkade framför i Kungliga tennishallen.

Till slut gick Mikael Ymer segrande, till familjens stora glädje!

Annons

Att Daniel och Victoria är riktiga sportfantaster är ingen hemlis. De har tillsammans startat den ideella organsiationen Generation Pep, vars syfte är att främja och uppmärksamma rörelse och aktivitet hos unga.

– Vi vet ju att barn och unga och även vi vuxna, våra kroppar är gjorda för att röra på sig, det är då vi mår som bäst, sa Daniel i Nyhetsmorgon under den årliga Gen pep-dagen.

Prinsessan Estelle på Gen pep-dagen i Hagaparken
Prinsessan Estelle med spring i benen i Hagaparken under prins Daniels lopp!

Slående likheten

Det är tydligt att de tycker att det är viktigt att föra vidare intresset och rörelseglädjen till sina barn. Oscar och Estelle har båda deltagit i Prins Daniels lopp som blivit en tradition på Gen pep-dagen, och nu fick de följa med pappa på tennismatch!

Annons

Estelle såg oerhört engagerad ut på läktaren och plockade dessutom upp mobilen för att fota den spännande matchen. Nu har hon verkligen något att visa upp till klasskompisarna på Campus Manilla!

Även minstingen Oscar roades under den långa matchen, även om de gigantiska tennisbollarna syskonen hade med sig på läkaren kanske var snäppet roligare.

Och på bilderna är det en särskild detalj som utmärker sig, nämligen hur lika far och dotter är! Att Estelle är en Victoria-kopia är vedertaget, men nu börjar hon även bli en miniversion av sin far.

Kanske är det de matchande svarta snygga bågarna som gör likheten ännu tydligare, kolla själv på de urgulliga bilderna!

Prinsessan Estelle med pappa prins Daniel i Kungliga tennishallen
Lika som bär!
Annons
Kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prins Oscar och prinsessan Estelle på Stockholm Open under måndagskvällen
Det är nog ingen som tvekar på att Estelle och Daniel är släkt.
Kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prins Oscar och prinsessan Estelle på Stockholm Open när Mikael Ymer gick segrande
Stora applåder till vinnaren!

Foto: TT

Annons