Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilderna på Estelle och Oscar – skapar rubriker utomlands!

29 feb, 2024, 17:00 
Världen kan inte få nog av prinsessan Estelle och prins Oscar!
Annons
Privata filmen på Estelles födelsedag • Birgitta coolast på Mallorca! • Prislappen på Victorias snackis-ring i USA – 3 kungliga snackisar från vecka 8!Brand logo
Privata filmen på Estelles födelsedag • Birgitta coolast på Mallorca! • Prislappen på Victorias snackis-ring i USA – 3 kungliga snackisar från vecka 8!

När prinsessan Estelle fyllde 12 år den 23 februari rådde stort jubel på Haga. Samtidigt kantades dagen av viss spänning och en undran om mamma Victoria och pappa Daniel skulle hinna hem till Sverige från sitt USA-besök.

Och mycket riktigt. Trots att de var tvungna att hantera en flygresa på 14 timmar, lyckades kronprinsessan och prinsen med uppdraget att ta sig hem till Estelles födelsedag och ge henne uppvaktning på den stora dagen.

Familjen delade dessutom med sig av nya födelsedagsbilder på Estelle, där vi fick hänga med hela kronprinsessfamiljen ut på utflykt – allt filmat och orkestrerat av självaste Victoria.

Annons
Prinsessan Estelle och prins Oscar
Prinsessan Estelle och prins Oscar ställer sig framför kameran – och mamma Victoria knäpper av bilden.Kronprinsessan Victoria/Kungliga Hovstaterna

Underbara bilderna på Estelle och Oscar

På bilderna kunde vi bland annat se hur Estelle och prins Oscar åkte både skridskor och skidor, samtidigt som den bleka vintersolens strålar speglade sig i den krispiga snön och gjorde allt extra ljuvligt.

Även älskade hunden Rio var så klart med på utflykten. För att kylan inte skulle bli för påträngande, bar han en härlig hundjacka som höll honom varm och som såg till att han kunde springa runt utan att tänka så mycket på det kalla vädret.

Bilderna sprids i utlandet

När Estelle dyker upp i rampljuset blir det alltid stor uppståndelse. Uppståndelsen letar sig ofta utanför landsgränserna, något som även skedde efter att födelsedagsbilderna publicerats i kungahusets sociala medier.

”Prinsessan fick sällskap av sin yngre bror prins Oscar på två söta bilder, varav en visade de kungliga syskonen klädda i sin skidutrustning. Kungafamiljens bedårande Cavapoo, Rio gjorde också ett framträdande i videon iklädd en jacka i snön”, skriver tidningen Hola!

Wow, så kul att se!

Foto: TT, Kronprinsessan Victoria/Kungliga Hovstaterna, Instagram

Annons