Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilderna på Estelle väcker uppmärksamhet – detaljen avslöjar prinsessans beslut!

12 mar, 2023, 16:30 

Prinsessan Estelle visar upp en ny sida!

Annons

Under den soliga och snöiga söndagsförmiddagen firades vår fina kronprinsessa Victoria på namnsdagen på Inre borggården vid Stockholms slott, enligt tradition.

Victorias stora firande på slottet – med hela familjen!Brand logo
Victorias stora firande på slottet – med hela familjen!

Daniel, Estelle och Oscar var givetvis också på plats för att se konsert med Arméns musikkår, samt hälsa på alla som samlats för att fira kronprinsessan.

På grund av det kyliga vädret var familjen klädd i betydligt varmare kläder än förra året, men såg lika glada ut ändå!

Kronprinsessan Victoria firas traditionsenligt på namnsdagen på borggården vid Stockholms slott, tillsammans med prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar. Efter ett musikprogram av Arméns musikkår avslutas uppvaktningen med att Arméns musikkår, högvakten och honnörsstyrkan överlämnar blommor till Kronprinsessan.
Fyra glada kungligheter denna soliga söndag!
Annons

Se nya fina bilderna på kronprinsessfamiljen!

Det var strax innan lunchtid som kronprinsessfamiljen kom ut från slottet. Precis som förra året matchade hela familjen i grått och beige.

Estelle och Victoria bar likadana pälsjackor, med svart tröja under. Prinsessan är verkligen en liten kopia av sin mamma!

Kronprinsessan Victoria firas traditionsenligt på namnsdagen på borggården vid Stockholms slott. Här med prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar. Efter ett musikprogram av Arméns musikkår avslutas uppvaktningen med att Arméns musikkår, högvakten och honnörsstyrkan överlämnar blommor till Kronprinsessan.
Mamma och dotter i samma kappa!

Oscar, som nyligen fyllde sju år, bar en grå kappa, en fin ljus scarf och grå mössa, medan pappa Daniel körde på marinblått tema.

Annons

Alla fyra verkade vara på strålande humör!

Kronprinsessan Victoria firas traditionsenligt på namnsdagen på borggården vid Stockholms slott. Här med prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar. Efter ett musikprogram av Arméns musikkår avslutas uppvaktningen med att Arméns musikkår, högvakten och honnörsstyrkan överlämnar blommor till Kronprinsessan.
Finaste familjen!

Detaljen i bilderna avslöjar prinsessan Estelles beslut

Den 23 februari fyllde Estelle 11 år, vilket firades med en ny bild på prinsessan. Det blev tydligt att tiden går fort och att hon börjar växa upp, samt att hon är så otroligt lik mamma Victoria!

På de nya bilderna från namnsdagsfirandet har flera lagt märke till en detalj: Nämligen prinsessans nya fina örhängen!

Prins Daniel och prinsessan Estelle under Kronprinsessan Victorias traditionsenliga namnsdagsfirande på borggården vid Stockholms slott.
Prinsessan hade nya fina örhängen!

De färgglada pärlörhängena vittnar om att Estelle nu börjar bli så stor att hon väljer själv vad hon vill ha för smycken och kläder, och att hon är en modeintresserad prinsessa!

De fina bilderna har väckt mycket uppmärksamhet i sociala medier, där många grattar Victoria på namnsdagen och skickar fina hälsningar till hela familjen.

"Så fint att kronprinsessan går runt och pratar med oss som kommit dit och tackar oss för att vi är där❣️Fantastiskt fin kronprinsessa med familj som vi har!", skriver en person.

"Finaste familjen!", skriver en annan.

"Så goa och fina ni är allihopa kram❤️", skriver en tredje.

Annons