Nya bilderna på Estelle väcker uppmärksamhet utomlands

Nya bilderna på Estelle väcker uppmärksamhet utomlands

Foto: Thron Ullberg/ Kungliga hovstaterna

De nya fotona på kungliga familjen har inte bara tagit Sverige med storm.

Kungahusets nya hemsida lanserades förra veckan, det vilken succé det blev! Förutom nya och uppdaterade beskrivningar av medlemmarna i kungahuset, och ett helt nytt utseende på sidan var det en sak som tog mest uppmärksamhet – bilderna.

Till mångas stora glädje fick vi helt nya bilder på familjen, i vackra klänningar och ståtliga kostymer. Och vilka fantastiska bilder de bjöd på!

– Det har planerats i cirka ett och ett halvt år. Det har varit ett rätt omfattande arbete. Nu är det ju betydligt mycket mer bilder på den kungliga familjen, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.

Många snackisar

Alla nya foton innebar såklart att det fanns oändligt med spännande detaljer att kika närmare på. Bland annat gör prinsessan Madeleine ett ovanligt Sverigebesök och är såklart med på familjebilden!

Kungafamiljen samlad på bild.

Foto: Linda Brostrm/Kungl. Hovs

Många har reagerat på de nya bilderna på småttingarna Estelle och Oscar, som inte längre är så små! Estelle gör dessutom sitt första framträdande i långklänning, och bär en vacker klänning i en guldig nyans.

Regenten och hans två framtida tronföljare.

Foto: Thron Ullberg/Kungl. Hovs

Vår kronprinsessa Victorias klänning på de nya bilderna har också en spännande historia. Som Svensk Dam tidigare idag skrev om, har hon nämligen burit klänningen en gång förut, på ett alldeles speciellt tillfälle. Den magiska klänningen bar hon på prins Carl Philip och Sofias bröllop 2015, och nu gör den revansch. Med all rätt – se bara hur vacker hon är i den!

Vackra Viktoria!

Foto: Thron Ullberg/Kungl. Hovs

Uppmärksammas i utländska medier

Det är inte bara här som bilderna blivit en snackis. Nu uppmärksammas nylanseringen och alla nya foton i spansk media! Såhär skriver dem bland annat om de nya fotona på lillprinsen Oscar:

Minsta prinsen Oscar stal showen med sina nya bilder!

Foto: Linda Brostrm/Kungl. Hovs

"Oscar, den yngsta medlemmen i kungafamiljen, är sex år och vet hur man poserar för kameran med stor professionalism. I många av sina offentliga framträdanden har han en trevlig och rolig ton, men den här gången framstår han på det mest formella sättet, förvandlad till en liten man med kavaj och slips."

Foto: Linda Broström/Kungliga Hovstaterna, Thron Ullberg/Kungliga Hovstaterna

LÄS MER: Madeleines klänning på nya bilden – galna prislappen!

LÄS MER: Nya bilden på Victoria – sanningen bakom spektakulära klänningen!

LÄS MER: Nya sensationella bilden på Estelle – så har vi aldrig sett henne förut!