Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilderna på furst Albert väcker oro – Charlene ersatt igen

08 jul, 2022, 21:20 

Många frågor kring vart furstinnan befinner sig.

Annons
Charlenes hälsa & äktenskap: 3 saker du måste vetaBrand logo
Charlenes hälsa & äktenskap: 3 saker du måste veta

Efter en tumult tid för furst Albert och furstinnan Charlene av Monaco verkar det som om stormen har svalnat något. Skilsmässorykten spreds som en löpeld, och medan kungligheterna valde att inte kommentera frågan, talade bilderna sitt klara språk.

På flera foton på makarna från den senaste tiden visar de ömhet och affektion till varandra, och Charlene, vars hälsa har satt käppar i hjulen dyker upp mer och mer. Men på de nya bilderna är hon plötsligt inte med – och precis som förr, är hon ersatt.

Kvinnan som ersatte Charlene

Charlene har ett tufft år bakom sig. Under 2021 var furstinnan först strandsatt i Sydafrika i ett halvår till följd av komplikationer efter en bihåleinflammation, och hemvisiten tillbaka i Monaco var kortlivad.

Bara några dagar senare tvingades Charlene läggas in på en exklusiv klinik i Schweiz i fyra månader, då hon kämpade med sitt mående. I mars var hon tillbaka hemma med familjen, och äntligen återförenad med med Albert och tvillingarna Gabriella och Jacques, 7.

Annons

Under tiden som Charlene befunnit sig långt utanför strålkastarna har en kvinna dykt upp vid furst Alberts sida och gång på gång visat sitt stöd under den svåra tiden. Hans egen syster, prinsessan Stéphanie.

I november förra året dök prinsessan Stéphanie, som hållit sig undan strålkastarljuset efter sin tid som skandalprinsessa plötsligt upp igen. För att fylla tomrummet efter Charlene befann hon sig vid sin bror Alberts sida vid World Expo i Dubai.

Kort efter Charlenes hemkomst i mars, var hon spårlöst borta igen. I april släpptes bilder på Albert och tvillingarna, och furstinnan var mystiskt frånvarande. Istället var det systern Stéphanie som återigen ryckt in, och tog hand om de små barnen.

Tvillingarnas faster, prinsessan Stéphanie, har visat att hon gärna ställer upp för familjen!

Mystiskt borta – igen

Nu har det alltså hänt igen. Till Expressen sa Albert för en kort tid sen att furstinnans hälsa nu är mycket bra, och gav några betryggande ord om framtiden.

Annons

– Hon har gjort offentliga framträdanden och kommer göra fler offentliga framträdanden i framtiden, lät det då.

Och visst har det varit så. För två veckor sedan var hon åter vid furst Alberts sida, på uppdrag i Oslo.

Därför är det aningen mystiskt när bilder nu släpps på furst Albert som inviger ett bilmuseum i Monaco, utan Charlene – och återigen ersatt av prinsessan Stéphanie, som inte särskilt ofta dyker upp i rampljuset. Förhoppningsvis mår Charlene bra, och är tillbaka vid sin makes sida snart igen.

Prinsessan Stéphanie och furst Albert
Syskonparet ute på uppdrag. Men var är Charlene?

Foto: TT

Annons