Nya bilderna på George, Charlotte och Louis är bara FÖR gulliga!

Prins William fyller år – det firas med nya bilder.

Prins William har delat med sig av nya bilder på sig själv och sina tre barn: prins George, prinsessan Charlotte och prins Louis. Det är två supergulliga nya bilder, där William leker med barnen och gungar. Det märks verkligen hur han stormtrivs i rollen som pappa.

En härlig, glad kvartett.

Vilken kul lekstund med pappa!

Barnens kläder går i djurtema, verkar det som: Louis har en teddybjörn på sin pikétröja, och Charlotte har både en zebra och en flamingo på hängselbyxorna.

Det är Williams 38-årsdag, som i år sammanfaller med fars dag i Storbritannien. Dubbel anledning att fira med andra ord!

Långa kärlekshistorien med Kate och William

Det är härligt att se Williams familjeliv blomstra. Han och Kate Middleton har i höst varit tillsammans i tio år – åtminstone är det då tio år sedan som vi i allmänheten fick reda på kärleksaffären i samband med parets förlovning.

När Willim gjorde den första intervjun efter att förlovningen blivit officiell hösten 2010, berättade han att han hade planerat att fria ett tag och hade därför burit med sig sin mammas förlovningsring i sin ryggsäck tre veckor innan själva frieriet ägde rum.

Den 29 april 2011 ringde bröllopsklockorna för William och Kate. De träffades redan 2001, men innan de till sist förlovade sig hade paret gjort slut och Kate jagades konstant av paparazzis. Men det var det värt för paret fick ju varandra till slut!

Foto: TT, Kensington Palace