Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilderna på Harry och Meghan sprids som en löpeld – efter skilsmässoryktena

04 sep, 2023, 11:00 

Hur mår egentligen prins Harry?

Annons

Prins Harry lämnade det brittiska kungahuset och tillsammans med hustrun Meghan Markle bosatte han sig i den stora, soliga och kändistäta delstaten Kalifornien.

Meghan och Harry blir hemlösa – sparkas utBrand logo
Meghan och Harry blir hemlösa – sparkas ut

Däremot lämnade de aldrig rampljuset och senaste tiden har paret synts i intervjuer, dokumentärer och andra publika sammanhang – oftast med fokus att rikta hård kritik mot sitt tidigare liv.

Men nu är det något helt annat som är på tapeten och paret har omgärdats av skilsmässorykten i flera veckor. Enligt journalisten och författaren Petronella Whyatt har det varit frostigt ända sedan de firade sin femte bröllopsdag tidigare i somras.

– Vänner till mig som bor nära dem träffar ständigt Meghan på fester under dagen. Det verkar som att hon lämnar Harry hemma, säger hon till The Sun.

Meghan Markle och prins Harry
Meghan Markle och prins Harry.

Nya bilderna på Harry och Meghan

I somras fångades även Meghan Markle på bild utan sin förlovningsring på fingret, vilket gjorde att spekulationerna tog fart på allvar och fick alla att ställa den stora frågan: ”Hur står det egentligen till mellan Meghan och Harry?”.

Annons

Samtidigt fortsätter paret att synas i offentligheten. När världsartisten Beyoncé Knowles nyligen rev av en konsert i Kalifornien, var både Harry, Meghan och Meghans mamma på plats för att bevittna popundrets musikaliska gåva.

Enligt brittiska Sky News var de på plats för att fira Meghans mammas, Doria Ragland, födelsedag och hade, likt stora delar av publiken, valt att klä sig i silvriga kläder.

Harry såg inte road ut

Att Harry och Meghan gick på konserten är inte speciellt uppseendeväckande. Däremot noterade flera konsertbesökare att det verkade råda en viss stelhet mellan paret och med Meghan dansade loss som om det inte fanns någon morgondag, stod Harry helt stilla och tycktes lida.

Parets konsertupplevelse har nu fått stor spridning på sociala medier och flera personer har uppmärksammats Harrys beteende. Även om det är många som tycker han uppträder märkligt, finns det också flera som tar honom i försvar.

”För och ta prins Harry i försvar, jag hade också varit uttråkad på en konsert med Beyoncé. Det är helt enkelt inte min smak”, skriver en person på plattformen X.

Men att Harry hade supertråkigt på konserten kanske inte är hela sanningen. På andra klipp ses han nämligen dansa med sin hustru och ser ut att njuta av tillställningen.

Foto: TT/X

Annons