Nya bilderna på Kate och barnen väcker reaktioner

kate middleton prins william

TT
Det var ett tillfälligt uppbrott från vardagen när prins William tog med sig hela familjen på teater.
Slå på ljud

Vi är mitt in en global pandemi men trots det, eller kanske på grund av det, måste livet trots allt gå vidare och många är de nya vägar det går att hitta på saker att göra på ett coronasäkert sätt.

prins william prins louis prinsessan charlotte prins george hertiginnan kate

Hela familjen var på teater i helgen!

TT

Det fick vi bland annat se prins William och Kate göra i helgen då de tog med sig alla tre barnen på teater i London. Det var första gången de var ute offentligt tillsammans alla fem sedan pandemin startade, och de såg ut att ha en fantastisk kväll tillsammans.

prins louis prinsessan charlotte hertiginnan kate

En fascinerad Louis fick titta på jonglörer på röda mattan.

Polaris / NTB

Det var en kväll med en specialuppsatt julshow på Palladium-teatern i London som arrangerades för att hylla och tacka alla som jobbar inom samhällsviktiga yrken och fortsätter gå till jobbet varje dag under pandemin. William och resten av familjen var värdar för showen, och satt under framträdandet i en egen loge.

Första gången prins William tar med hela familjen

Tillfället markerar också en helt egen milstolpe i det brittiska kungahuset. Förutom förra årets Trooping the Colours, när hela familjen inklusive prins Louis vinkade till allmänheten från balkongen på Buckingham Palace, var det första gången de var ute på uppdrag alla fem tillsammans. Prins George, som hunnit bli sju år gammal, betedde sig som att han inte gjort annat och hjälpte föräldrarna att hålla koll på Charlotte, 5, och prins Louis, 2, uppe på balkongen.

De två sistnämnda kunde inte låta bli att busa lite tillsammans, och bjöd på några iktigt gulliga syskonögonblick .