Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilderna på Kate väcker reaktioner – nu säger alla samma sak om prinsessan

26 jun, 2023, 05:00 

Alla har lagt märke till samma detalj i de nya bilderna på prinsessan Kate!

Annons
Prinsessan Kates härliga dag med barnenBrand logo
Prinsessan Kates härliga dag med barnen

När Kate Middleton började studera vid St. Andrews universitet i Skottland som 19-åring hade hon förmodligen ingen aning om att hon skulle lära känna, och bli förälskad i Storbritanniens prins William.

När hon 10 år senare gifte sig med sin kärlek förändrades hennes liv för alltid – hon var numera officiellt en del av den brittiska kungafamiljen.

Idag är hon prinsessa av Wales och mycket uppskattad och älskad av det brittiska folket.

Prinsessan Kate
Prinsessan Kate är verkligen fantastisk!

Nya bilderna på Kate väcker reaktioner – nu säger alla samma sak om prinsessan

Under det senaste året har William och Kate varit iväg på mängder av kungliga uppdrag både i Storbritannien och utomlands.

Annons

Nyligen besökte Kate Wimbledon-arenan där hon träffade flickor och pojkar som agerar bollkallar och bollisor under turneringen. Prinsessan fick då även spela tennis med världsmästaren Roger Federer.

Bilderna från den roliga och lärorika dagen publicerades under söndagen på prinsparet av Wales officiella Instagram. I kommentarsfältet under inlägget har många människor lagt märke till samma sak!

"Hon ser ut som en tennisspelare, om vi inte visste att hon var en prinsessa hade vi misstagit henne för en tennisspelare!", skriver en person.

"I ett annorlunda liv tror jag att prinsessan av Wales kunde ha varit en framgångsrik idrottskvinna", skriver en annan.

"Hon ser ut som en professionell tennisspelare! Kul att se henne spela den sport hon gillar och dessutom med den bästa spelaren där ute!", skriver en tredje.

Annons