Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Nya bilderna på Madeleine – kläderna avslöjar hemliga budskapet

12 nov, 2022, 05:00 
Emma Granstedt
Ellen Myrgård Lindén

Prinsessan Madeleine är på plats i Brasilien!

Annons
Se filmen! Här börjar Madeleine, Silvia & kungen plötsligt att dansa – i BrasilienBrand logo
Se filmen! Här börjar Madeleine, Silvia & kungen plötsligt att dansa – i Brasilien

Under de senaste åren har prinsessan Madeleine tagit ett steg tillbaka från sina kungliga uppdrag och fokuserat mer på sina älskade barn Leonore, 8, Nicolas, 7, och Adrienne, 4.

2018 flyttade ju hon, Chris och barnen till Florida för att få ett mer "normalt" och anonymt liv.

Men under 2022 har hon verkligen börjat komma tillbaka och utfört fler och fler kungliga uppdrag – både i Sverige och utomlands.

Madeleine har synts till mer och mer i kungliga sammanhang under det senaste året!

Prinsessan Madeleine i Brasilien med kungaparet

Under den senaste veckan har prinsessan, tillsammans med hennes föräldrar kungen och drottningen, genomfört aktiviteter i Brasilien med World Childhood Foundation.

Annons

"På eftermiddagen i São Paulo besökte Kungaparet och Prinsessan Madeleine centret Resgatandos Vidas. Centret bedriver fritidsaktiviteter för barn och unga inom till exempel dans, musik, sport och data", skriver kungahuset på Instagram.

I ett klipp som publicerats på Childhood Brasils Instagram ser vi hur Madeleine och kungaparet dansar loss tillsammans med barnen på fritidscentret.

Så underbart att se!

Nya bilden på Madeleine – prinsessans kläder avslöjar hemliga budskapet

Under besöket bar Silvia en röd kostym med en vacker mönstrad blus, kungen en stilig grå kavaj och Madeleine var klädd i vitt topp till tå.

Enligt Svensk Dams mångåriga reporter och modeexpert Ellen Myrgård Lindén kan det finnas ett hemligt budskap bakom klädvalet.

Annons

– Madeleine dansade med sina föräldrar och var verkligen i sitt esse under besöket hos Childhood i Brasilien. Men det var inte bara prinsessans glada sätt som väckte uppmärksamhet under dagen. Även hennes kläder hade ett tydligt budskap. Helvitt är ingenting vi brukar se Madeleine bära. Men vitt är oskuldens färg och kanske kände prinsessan att det var rätt att, under sitt första kungliga uppdrag på länge, signalera just oskuld och renhet, säger Ellen Myrgård Lindén och fortsätter:

– Inte minst med tanke på förra veckans besked att hon inte kommer hem till nobelfesten och därmed inte kommer finnas vid kungaparets sida ett bra tag framöver – vilket ledde till att många svenskar blev besvikna.

Annons