Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilderna på Madeleine och Chris rör upp känslor: ”Slutar aldrig”

15 nov, 2023, 11:00 

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill möts av kraftiga reaktioner – efter glammiga festen i Washington D.C.

Annons

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har lämnat USA för att vara på plats i Sverige flera gånger under året: Victoriadagen, nationaldagen och firandet av kungens 50 år på tronen.

6 Största snackisarna från Nobel genom tidernaBrand logo
6 Största snackisarna från Nobel genom tiderna

Däremot missar de den traditionella Nobelfesten i år – men det hindrar inte Madeleine och Chris för att få in lite Nobel-feeling i sitt annars så anonyma liv i den soliga delstaten Florida.

Tillsammans packade de väskorna, flög till huvudstaden Washington D.C. och spred kunglig glans på svenska ambassadörens middag för de amerikanska Nobelpristagarna.

Annons

Madeleines och Chris modesuccé

Madeleine, som är känd för att vara en modedrottning av rang och stråla som om det inte finns någon morgondag, hade självklart sett till att ta på sig en guldig dress för att visa sin modeöverlägsenhet.

Chris O'Neill rörde sig en stilig smoking. Tillsammans såg de till att bjuda på den Nobelglamour som de tyvärr inte kommer kunna erbjuda när de missar den stora Nobelfesten den 10 december.

”Inför nästa månads Nobel-festligheter i Stockholm var det en ära för Chris och mig att bli inbjudna till ambassaden i Washington i går kväll för att träffa några av de USA-baserade Nobelpristagarna och gratulera dem till deras remarkabla prestationer”, skriver Madeleine på Instagram.

Reaktionerna: ”Slutar aldrig”

Madeleines och Chris besök i den amerikanska huvudstaden har även gett sig uttryck i kommentarsfältet. Flera personer är lyriska över deras ikoniska look, hur de strålar tillsammans och lyser upp alla rum.

Annons

”Vi älskade dig redan under din uppväxt och det slutar aldrig. Du är söt och snäll”, skriver en person.

”Skönheten och snyggingen”, skriver en annan.

”Vilket vackert par”, skriver en tredje.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill strålade även under Childhood-galan i New York tidigare i år.

Foto: TT/Instagram

Annons