Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilderna på prins Louis, 4 år, väcker reaktioner – se detaljen!

26 apr, 2022, 15:00 

Födelsedagsbilderna på prinsen har en speciell detalj!

Annons
7 föräldratips från Kate och William!Brand logo
7 föräldratips från Kate och William!

Den 23 april fyllde lillprinsen Louis 4 år, Prins William och hertiginnan Kates minsting! Tillsammans har paret även prins George, 9 år, och prinsessan Charlotte, 6 år.

På Louis fyraårsdag delade William och Kate med sig av fyra nya bilder på födelsedagspojken, och på bilderna kan den uppmärksamme se en speciell detalj!

Vill skaffa fler barn

Kate är trebarnsmamma, och hennes småttingar börjar sakta men säkert växa upp. Men hon verkar inte tröttnat på småbarnåren, snarare tvärtom! Kate har flera gånger berättat att hon gärna hade skaffat ett till barn, men prins William verkar ha fått sin dos.

När det brittiska prinsparet under ett kungligt uppdrag besökte ett sjukhus för att tala med vårdpersonal, fick Kate till sin stora glädje hålla i en liten flicka, bara några månader gammal!

– Ge inte min fru några fler idéer!, skojade prinsen medan alla skrattade.

En annan gång när Kate besökte en förskola i Danmark smög sig barnlängtan på igen!

Annons

– William blir alltid orolig när jag träffar barn som är under ett år, för jag kommer alltid hem och säger "vi skaffar en till!", avslöjade hertiginnan, enligt People.

Slående likheten!

Fotona, som föreställer den busiga nyblivne fyraåringen springa runt på en härlig sandstrand I Norfolk har också en lite speciell fotograf. Det är nämligen hans mamma, Kate Middleton, som fotat honom. Vilket proffs!

Vilken charmig prins!

På bilderna tycker tidningen Royal Central att prins Louis är slående lik sin morfar, det vill säga Kates pappa Michael Middleton! Men det är inte bara där likheten finns.

Nu när prinsen blivit lite äldre har det också påpekats ytterligare en likhet, på andra sidan släkten, nämligen hur lik Louis är sin far William på bilderna. Och vi kan bara hålla med – prinsen är så lik sin pappa!

Ser du likheten?

Foto: TRIP/TT

Annons