Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilderna på Sofia sprids – reaktionerna låter inte vänta på sig!

17 nov, 2023, 20:00 

De nya bilderna på prinsessan Sofia har väckt en hel del uppmärksamhet under de senaste dagarna.

Annons
Sanningen bakom prinsessan Sofias mystiska frånvaro!Brand logo
Sanningen bakom prinsessan Sofias mystiska frånvaro!

Prinsessan Sofia gjorde en otrolig comeback under torsdagen, när hon närvarade vid stiftelsen Care about the childrens (CATCH) seminarium på Kungliga slottet i Stockholm.

Detta var en av få gånger vi sett Sofia under den senaste månaden, då prinsessan inte haft några officiella uppdrag under de senaste veckorna.

Men när hon dök upp vid seminariet på Slottet tidigare i veckan strålade hon som aldrig förr!

Prinsessan Sofia och Olof Stenhammar under stiftelsen Care about the childrens (CATCH) seminarium i Stockholms slott under torsdagen.
Sofia närvarade vid Care about the childrens (CATCH) seminarium på slottet tidigare i veckan.

Nya bilderna på prinsessan Sofia sprids – reaktionerna låter inte vänta på sig!

Sofia bar en magisk klänningen "Guthern Burnout Floral Midi Dress" i färgen guld från märket French Connection med en "Bianca Crossbody Bag" från Flattered och ett par pumps från YSL.

Annons

Det var kontot Royal Fashion Police som var först med att lista alla plaggen i ett inlägg på Instagram, där man även delar flera fina bilder på prinsessan.

Även drottning Silvia och kronprinsessan Victoria var på plats under seminariet, och var båda var otroligt stiliga i vanlig ordning.

Kronprinsessan Victoria, drottning Silvia och prinsessan Sofia under stiftelsen Care about the childrens (CATCH) seminarium i Stockholms slott under torsdagen.
Prinsessan Sofias klänning har dragit till sig en hel del uppmärksamhet!

Men det råder inga tvivel om att det var prinsessan Sofias klänning som drog till sig uppmärksamhet! Det märks i kommentarsfälten på sociala medier:

"Älskar detta! Färgen är så fin på henne", skriver en person.

"Älskar färgen och modellen på den här klänningen på henne, skorna gör stor skillnad från vad hon brukar ha på sig", skriver en annan.

"Sofia ser underbar ut!", skriver en tredje.

Annons