Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilderna på Sonjas arm – får alla att studsa till!

06 okt, 2023, 08:30 

Drottning Sonja visar återigen att hon är ett med tiden – här dyker hon upp med senaste trenden!

Annons

Drottning Sonja är van att klä sig i vackra galaklänningar. Med åren har hon blivit något av ett modelejon och det är inte helt otänkbart att det faktiskt är just Sonja som lyser upp rummet och stjäl showen.

Så träffades kung Harald och drottning Sonja!Brand logo
Så träffades kung Harald och drottning Sonja!

Därför var det heller inte speciellt förvånande när det kom fram att hon inför kungens jubileumsfirande tagit hjälp av den moderna och populära designern Peter Dundas, som tagit fram klänningar till flera kändisar.

Förutom Sonja har Peter Dundas haft superstjärnan Kim Kardashian som kund. Bland annat bar hon en klänning av den norska designern när hon dök upp på New York Met gala 2015.

Drottning Sonja
Drottning Sonjas klänning signerad norska designern Peter Dundas.

Sonjas moderna drag

Detta är så klart ett kvitto på att Sonja är ett med tiden, att hon är medveten om vilken designer som är i ropet och vilken hjälp hon ska söka för att visa att hon följer de senaste trenderna.

Annons

Men vackra kreationer är långt ifrån det enda som utmärker Sonja. Under ett inofficiellt besök i Danmark i somras sågs hon med en modern smartklocka runt vänster handled.

– Medan kung Harald först fick en mobiltelefon under pandemin är drottning Sonja väldigt uppdaterad med moderna prylar, har norska Se och Hörs kungaexpert Caroline Vagle sagt.

Drottning Sonja
Drottning Sonja med sin moderna smartklocka.

Detaljerna om Sonjas smartklocka

Efter besöket i Danmark har Sonja fortsatt att synas med sin smartklocka. Beslutet att bära med sig den är ändå något som förvånar Caroline Vagle, även om hon är medveten om Sonjas trendkänsliga jag.

Som alltid hänger hon med i tiden. Självklart har hon kvar en smartklocka, som hon faktiskt har haft i många år redan. När drottningen fyllde 80 för drygt sex år sedan sa hennes barn i sitt tal att hon älskar att lära sig nya saker.

Om vi känner den vältränade drottningen rätt är hon förmodligen också intresserad av vad siffrorna säger om hennes hälsa. Du kan bland annat kolla din puls på dessa klockor. Hon är verkligen exemplarisk när det gäller att vara uppdaterad på allt som händer.

Foto: TT

Annons