Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilderna på Victoria får alla att studsa till – går knappt att känna igen

06 sep, 2023, 08:30 

Kronprinsessan Victorias besök sprids nu i utlandet.

Annons

Vi är vana att se henne i vackra galaklänningar, stilsäkra kavajer och smycken som vittnar om vilken modemedvetenhet kronprinsessan Victoria besitter i det kungliga rampljuset.

Victoria & Daniel: lyckliga i alla sina dagar!Brand logo
Victoria & Daniel: lyckliga i alla sina dagar!
Kronprinsessan Victoria
Så här är vi vana att se kronprinsessan Victoria, i vackra galaklänningar, dyrbara smycken och tiaror!

Men ibland händer det att hon visar upp en ny sida av sig själv. När hon förra veckan besökte Rydboholms gård i Åkersberga hade hon lämnat modet hemma och antagit en helt ny skepnad.

Annons
Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria i en stilsäker kavaj, precis så som vi är vana att se henne!

I stället för klänningar och tiaror, sågs Victoria strosa runt i en rutig flanellskjorta, New York Yankees-keps och en havsblå regnjacka – ett utmärkt val när besöket handlade om Östersjön.

Victoria uppmärksammas utomlands

Hon träffade arbetarna på gården och de unga som hjälper till med djurvård. Victoria fick även ta del av ett nytt hållbarhetsprojekt, där vass som blir över när Östersjön renas från fosfor används som djurfoder.

Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria överblickar det nya projektet. Modet har fått stanna hemme och ersatts med hörselkåpor, rutig flanellskjorta, keps och havsblå regnjacka.

På bilder kunde man se hur Victoria skyfflade vass, matade grisar och får, samtidigt som hon pratade lugnande och lätt med de glupska, fyrbenta djuren som vandrade runt på gården.

Annons
Kronprinsessan Victoria matar gris
Kronprinsessan Victoria håller fram lite mat, samtidigt som grisen närmar sig försiktigt innan den beslutsamt gapar och får i sig innehållet.

I efterhand har Victorias besök fått stor spridning i utlandet. Norska Se och Hör har uppmärksammat kronprinsessan förändring och också reagerat på hennes arbetskläder.

”Nyligen överraskade kronprinsessan med att visa en ny sida av sig själv, vilket svenskarna gillade”, skriver tidningen.

Kronprinsessan Victoria och fåren
Kronprinsessan Victoria pratar lugnt och metodiskt med fåren.

Vilda jublet: ”Så stolt”

Ja, för besöket går inte att beskriva som något annat än en succé! På kungahusets Instagram har man delat med sig av bilder från Victorias dag och i kommentarsfältet kryllar det av glada tillrop.

”Så stolt över Kungahuset som visar på en moral som fler borde visa. Tack”, skriver en person.

”Vår fantastiska fina Kronprinsessa”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons