Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilderna på Victoria får alla att studsa till – kallas för oberäknelig

14 sep, 2023, 10:55 

Kronprinsessan Victorias senaste beslut sprids i utlandet.

Annons

Kronprinsessan Victoria har under hela sitt liv visat prov på bra och känslig modenäsa. Hon har närmare beskrivits som ett riktigt modelejon, med en förmåga att klä sig elegant i både kungliga galakläder och stilsäkra kavajer.

Victorias fantastiska stilresa – så blev hon en modedrottningBrand logo
Victorias fantastiska stilresa – så blev hon en modedrottning

Det tycks heller inte spela någon roll vilken färg det är, kronprinsessan ser till att lysa upp rummet oavsett vad och har en vana att rocka i både nedtonade färger och färgglada, blommiga mönster.

Ja, Victoria har en stil vi aldrig kan få nog av. Hon har inte bara ett gott äga för stil, utan också för färg. Med åren har hon blivit hela Sveriges modedrottning och utstrålar alltid en trendig, men tidlös elegans.

Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria hyllas ofta för sitt trendkänsliga jag.

Victoria hyllas utomlands för sin stil

Så när Victoria åker land och rike runt, visar upp sitt trendkänsliga jag och hälsar på svenska folket, kungligheter, presidenter och statsministrar, gör hon det med en stil som drar ögonen till sig.

Annons

Därför är det inte ovanligt att hon ofta hyllas av internationella medier, med vilda hurrarop och applåder över hennes modekänslighet – och lovordas för sitt sätt att hantera garderoben.

Kontot Royal Fashion Police lyfter mer än gärna upp Victoria och skriver glatt om hennes senaste modeval. Nu har man dessutom noterat en stor förändring i Victorias sätt att klä sig.

Victorias stil kallas för oberäknelig

De senaste fem klänningarna som Victoria burit har varierat när det kommer till mönster och färg, men passning och form är mer konsekvent än vad den brukar vara, enligt Royal Fashion Police.

”Victorias stil kan vara ganska oberäknelig; ena dagen dyker hon upp i en närmas felfri look, för att nästa överraska oss med en illasittande och skrikig kostym”, skriver kontot.

”Men hennes senaste fem looks har imponerat. Du kanske har noterat att hon återanvänt gamla plagg, som en dress från Dolce & Gabbana från 2018”, fortsätter Royal Fashion Police.

Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria får både ris och ros för sin stilresa av Royal Fashion Police.

Foto: TT/Instagram

Annons