Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilderna på Victoria – här stjäl kronprinsessan showen!

26 maj, 2023, 14:00 

Ingen kunde undgå kronprinsessan Victorias smarta modedrag.

Annons

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har lämnat Haga slott och rest till Göteborg. Under fredagen betade de av besök på Volvo lastvagnar, följt av Volvo Tuvefabriken innan det bar av mot Volvo Torslanda.

Victorias fantastiska stilresa – så blev hon en modedrottningBrand logo
Victorias fantastiska stilresa – så blev hon en modedrottning

Dagen bjöd på ett vackert vårväder, som med sina strålar avslöjade den annalkande sommaren och gav ett smakprov på det fina väder som med all sannolikhet kommer förfölja kronprinsessparet de närmsta månaderna.

Kronprinsessan valde att välkomna den begynnande sommaren, och utmana den strålande solen, i en rosa kostym som andades kunglig glans – perfekt för en dag med toppar i det svenska näringslivet.

Annons
Prins Daniel och kronprinsessan Victoria
Kronprinsessans rosa kostym andades kunglig glans. Prins Daniel var också propert klädd – men ingen nådde Victorias modenivåer.

Kronprinsessan Victorias modesuccé

På bilder kunde man se hur Victoria klev ut en svart bil, skakade hand, log och samtalade ledigt – samtidigt som hon stal hela showen med sin ljusrosa och lite somriga kostym.

Kostymen kombinerade hon med både blus och pumps i samma ton. Ett smart modeval, som vittnade om hennes medvetenhet och stilsäkerhet inom den kungliga modevärlden.

Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria visade prov på hög modemedvetenhet och stilsäkerhet när hon under fredagen besökte Göteborg.
Annons

Victorias rosa äventyr

Victoria använder ofta en tvådelad kostym. Det är både elegant och enkelt att matcha och kronprinsessan verkar vara något av expert när det kommer till att välja rätt färger.

Just rosa är en färg som verkar ligga lite extra varmt om hjärtat. Victoria dyker ofta upp i färgen, både i starkare och mer nedtonade drag, och varje gång ser hon till att stjäla showen!

Vem minns exempelvis inte när hon ifjol dök upp i en chockrosa klänning, mitt bland businessklädda svensk-kenyanska företagare och entreprenörer, och fångade alla kamerablixtars fokus?

Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria älskar rosa – oavsett om den befinner sig i chock eller är mer lugn.

Foto: TT

Annons