Nya bilderna på Victoria och Estelle visar sanningen – speciella detaljen!

25 maj, 2022, 19:00 

Prinsessan Estelle är redan ett kungligt proffs, precis som sin mamma!

Annons

Prinsessan Estelle, 10, har verkligen haft en fullspäckad dag!

Ja, på onsdagen följde Estelle med pappa Daniel och mamma Victoria på kungligt uppdrag – som innefattade hela åtta programpunkter.

Här stjäl Estelle showen – hör underbara kommentaren som får alla att le!
Här stjäl Estelle showen – hör underbara kommentaren som får alla att le!

Dagen började runt tio på morgonen vid Linköpings slott, där kronprinsessfamiljen välkomnades av landshövding Carl Fredrik Graf och fru Anette Graf.

Därefter fick prinsessan täcka av sitt eget porträtt inne på slottet, i salongen som bär Estelles namn. Och det var ingen tvekan om att hon gjorde detta på ett riktigt proffsigt sätt!

Kronprinsessan Victoria, prins Daniel och prinsessan Estelle avtäcker ett porträtt av sig själv på Linköpings slott. Tavlan är en oljemålning målad på Haga 2015 och tavelramen är från Paris från 1700-talet. Kronprinsessparet och Estelle är på ett endags besök i Östergötland.
Fina familjen!
Recept.se Nyhetsbrev

Estelle på prinsessuppdrag – ett riktigt proffs!

Runt lunchtid bar det av till naturum Tåkern, för att inviga "Estelles sagostigs" tioårsjubileum.

Annons

Estelle är ju nämligen hertiginna av Östergötland, och har därför fått en 700 meter lång sagostig vid naturum Tåkern döpt efter sig.

2014, när prinsessan bara var två år gammal, invigde hon stigen – och nu var det alltså dags att återbesöka den.

Kronprinsessan Victoria, prins Daniel och prinsessan Estelle vid "Estelles sagostig" vid sjön Tåkern. Kronprinsessparet och Estelle är på ett endags besök i Östergötland.
Prinsessan besökte "Estelles sagostig"!

Detaljen i bilderna på kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle visar sanningen

Den som tittar noga på de nya, fina bilderna på kronprinsessfamiljen kanske har lagt märke till att Estelle gjorde ett klädbyte under dagen!

Under ceremonin på Linköpings slott bar prinsessan en vacker vit och blå mönstrad klänning, med en blå kofta över. Och under vandringen i skogen bar hon istället en topp i samma mönster, men med vita byxor och vit kavaj.

Annons
Kronprinsessfamiljen förespråkar verkligen kläder efter väder!

Även kronprinsessan gjorde ett snabbt klädbyte – från klackskor på slottet, till vita sneakers i skogen.

Detaljen visar helt enkelt sanningen om hur det är att vara prinsessa – det innebär en hel del snabba och effektiva klädbyten!

Kronprinsessan Victoria, prins Daniel och prinsessan Estelle på besök vid sjön Tåkern. Kronprinsessparet och Estelle är på ett endags besök i Östergötland.
Estelle är verkligen redan ett proffs!

Vid 14.45 var jobbdagen avklarad och Estelle, Victoria och Daniel kunde återvända hem till Haga slott – där lille prins Oscar förmodligen väntade.

Annons
Annons