Nya bilderna på Victoria väcker reaktioner!

Kronprinsessan Victoria visar upp sig på nya bilder.Nu väcker fotona reaktioner.

Kronprinsessan Victoria såg till att hennes födelsedag blev en välkommen distraktion från corona-eländet. Vår framtida regent log brett på varje bild, satt och sjöng med under Victoriakonserten och ingöt nytt mod hos den svenska tv-publiken.

Dagen till ära bar Victoria en skir vit klänning från By Malina. Ett uppskattat val även internationellt.

Kronprinsessan Victoria – nya bilderna väcker reaktioner

Victoriadagen 2020 - Victoria Daniel och Estelle håller handen

Vilken födelsedag det blev trots allt!

Världspressen hyllar nämligen kronprinsessan för klädvalet i sina artiklar om födelsedagsfirandet.

“Prinsessan fullkomligen strålade på familjebilderna som släpptes för att fira hennes födelsedag i veckan. Hennes vita klänning av det svenska märket By Malina har verkligen lite av allt – blomtryck, spets, broderi… den är otroligt vacker!”, skriver brittiska Daily Mail. 

“Hon visade verkligen upp sig som en kunglighet.”

“Såg väldigt annorlunda ut i år”

Magasinet People beskriver klänningen som “bedårande”. Deras artikel lägger också fokus på hur Victoria lyckades få till ett firande mitt i dessa tuffa tider.

“Prinsessans firande såg väldigt annorlunda ut i år. Den framtida drottningen fyllde 43 i onsdags med en nedtonad variant av de vanliga festligheterna på grund av den pågående corona-pandemin. Victorias födelsedag brukar vanligen firas med att hon hälsar på allmänheten innan hon tar en tur med häst och vagn till Borgholm slott för att titta på en konsert i hennes ära”, skriver People.