Nya bilderna på William som alla pratar om – prinsens beteende väcker starka reaktioner

12 feb, 2023, 21:32 

De nya bilderna på prins William har väckt starka känslor hos många.

Annons
7 föräldratips från Kate och William!
7 föräldratips från Kate och William!

Prins William, 40, och Kate Middleton, 41, har lämnat ett tufft år bakom sig. Under 2022 gick familjen, som bekant, igenom flera stora kriser.

Drottning Elizabeths bortgång var fruktansvärt svår för hela kungafamiljen, och kort därpå kom Harrys och Meghans Netflixdokumentär – som skakade om Kungahuset och hela Storbritannien till grunden.

I Harrys nya självbiografi "Spare" kommer prinsen dessutom med nya, hårda anklagelser mot sin storebror. Bland annat skriver han om ett bråk som inträffade 2019 – där William ska ha slagit Harry till marken.

Prins William uppges vara "förkrossad" efter prins Harrys anklagelser

Recept.se Nyhetsbrev

Den brittiska kungafamiljen har ännu inte kommenterat varken Netflixserien eller boken, men en källa säger till Page Six att William är både "rasande" och "förkrossad" över sin brors beteende.

Annons

– William kokar i det tysta och är förkrossad över vad Harry har gjort. Han kan bara inte förlåta Harry för sakerna han har skrivit, säger en kunglig expert till sajten.

Prins William prins Harry
Relationen mellan bröderna är komplicerad.

Nya bilderna på William som alla pratar om – prinsens beteende väcker starka reaktioner

Men trots den tuffa tiden har William och Kate fortsatt med sina kungliga uppdrag och rest runt över Storbritannien och träffat massor av människor.

Tidigare i veckan besökte prinsparet National Maritime Museum Cornwall i Falmouth, England – där hundratals människor hade samlats för att få skaka hand och utbyta några ord med kungligheterna.

På flera bilder från besöket ser man hur både William och Kate skrattade, samtalade och kramades med folket. Vid ett tillfälle lekte de även med ett litet barn!

Annons
Prins William
William är alltid lika närvarande när han träffar människor!

På sociala medier pratar nu alla om de bedårande bilderna och hur tydligt det är att både William och Kate älskar barn – och att barn älskar dem!

Prinsessan Kate
Kate har alltid haft en stor kärlek till barn.

"Jag älskar hur ni interagerar med alla vuxna och barn, ni är båda en stolthet för kungafamiljen och era barn är en stolthet! Kärlek till er alla", skriver en person på Instagram.

Annons

"Ni gör ett fantastiskt arbete", skriver en annan.

"Prinsparet möter alltid folket med kärlek. De känner sig som en del av dem och det är så de förmedlar det", skriver en tredje.

Annons