Nya bilderna visar deras speciella band – prinsessans fina relation med prins Daniel

19 maj, 2022, 12:00 
AvSimon Holm Stålhand
Prins Daniel och prinsessan Sofia.

Båda är ingifta och prins Daniel har visat sitt stöd, vilket har skapat en fin relation mellan dem!

Annons

Prinsessans Sofias väg in i den svenska kungafamiljen har inte varit enkel. När det blev känt att hon var prinsen Carl Philips nya flickvän fick Sofia en rad elaka kommentarer och påhopp. Många ifrågasatte hennes bakgrund, som modell och tidigare dokusåpa-deltagare, och det var särskilt på nätet som de bisarra diskussionerna fick fäste.

Det skapade en tuff situation för Sofia. Men det var en person som verkligen ställde upp för henne under den tuffa tiden.

Prins Daniel.

Sofia och Daniels speciella band

Daniel hade själv en gång gått igenom samma sak som Sofia och visste hur oerhört tuff kungafamiljen kunde vara. Daniel visade sitt stöd och gjorde allt han kunde för att visa att Sofia var välkommen in i familjen.

– Daniel och Sofia har ett speciellt band eftersom de båda är ingifta i den svenska kungafamiljen. Dessutom har de barn i samma ålder och träffas ofta på privata middagar ute på Haga – eller på Villa Solbacken. Till skillnad från Chris träffas Daniel och Sofia regelbundet med långa semestrar, och tid tillsammans, på till exempel Solliden, säger Ellen Myrgård Lindén, mångårig reporter på Svensk Damtidning.

Prins Daniel i samtal med prinsessan Sofia
Familjen samlad och då är det glada miner!

Under det finska statsbesöket så fastnade prinsessan Sofia och prins Daniel på bilder där de visade upp sin fina relation. Och med tanke på prins Daniels stöttning så går det att gissa att prinsessan Sofia har en stor tacksamhet gentemot honom.

Så fint att se!

Annons