Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilderna visar: Madeleine och Chris tillbaka i Florida

25 sep, 2023, 15:00 

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill är tillbaka i Florida – och här är nya bilderna på hela familjen!

Annons

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill packade väskan, sa hej då till barnen och flög hela vägen från Florida till Sverige för att kunna närvara på firandet av kungens 50 år på tronen.

Chris O'Neills comeback med Madeleine – efter frånvaronBrand logo
Chris O'Neills comeback med Madeleine – efter frånvaron

Det blev prinsessparets andra besök i landet på kort tid, efter att de tillsammans med barnen tillbringat stora delar av sommaren på Solliden med hela kungafamiljen.

Men under jubileumshelgen fick barnen stanna kvar i USA. De har skola om dagarna och kan inte ta ledigt hur som helst. I stället fick vi se Madeleine och Chris stråla som aldrig förr: prinsessan i sagolika klänningar och maken i stilrena kostymer.

Annons

För många har det även varit extra roligt att få se så mycket av den annars så kameraskygge Chris O’Neill. Han gjorde dessutom stor succé på gudstjänsten i samband med jubileumsfirandet, då han i sann gentlemannaanda böjde sig ned för att hjälpa drottning Margrethe att fiska upp en väska hon tappat på golvet.

Madeleine: ”Så tacksam för min lilla familj!”

Besöket skedde dessvärre i all hast. Direkt efter jubileumshelgen tog Madeleine och Chris beslutet att omsorgsfullt packa sina väskor, sätta sig på planet och flyga hela vägen tillbaka till soliga Florida och barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.

Där har vardagen nu tagit vid och även hundarna Teddy och Oreo är överlyckliga att få hem matte och husse. Madeleine har ju tidigare pratat så varmt om hur bra barnen och de fyrbenta djuren kommer överens.

Oreo har ju dessutom inte varit speciellt länge i familjen. Han adopterades från ett hundstall i Miami förra hösten och sedan dess har han överrösts med kärlek! Madeleine har dessutom beskrivit det som att Oreo och Teddy inte kan sluta leka med varandra.

Annons

”Jag är så tacksam för min lilla familj”, har Madeleine skrivit till en bild på Instagram där hon visar upp hundarna och barnen.

Nya bilderna på hela familjen!

Madeleine och Chris har så klart även sett till att tillbringa lite kvalitetstid med barnen. Bland annat har det blivit en tripp till ett köpcentrum för att gå i lite roliga affärer och bara umgås hela familjen.

Och titta så fina bilder på prinsessparet, med en härlig heldag i köpcentrat! Prinsessan Leonore ser så stor ut där hon traskar bredvid pappa Chris sida, samtidigt som hon äter lite glass.

Annons

Det syns även tydligt vilken fin och varm relation Madeleine och lilla Adrienne har, där mor och dotter går runt och håller handen i det stora köpcentret.

Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill, prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill njuter av en härlig heldag i köpcentret, tillsammans med barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.
Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill, prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne
Prinsessan Leonore slevar i sig det sista av sin glass.
Annons
Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill, prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne
Prinsessan Madeleine och prinsessan Adrienne håller varandra i handen.

Ja, nog när det skönt för Madeleine och Chris att komma hem till sina ögonstenar!

Nu hoppas vi bara det inte dröjer alltför länge tills hela familjen åter är tillbaka i Sverige så vi kan få se hela kungafamiljen samlad igen!

Foto: TT/Backgrid

Annons