Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilderna visar: Madeleines romantiska kärleksögonblick med Chris

06 jun, 2023, 20:30 

Här är prinsessan Madeleines och Chris O'Neills kärleksfulla ögonblick – mitt under nationaldagsfirandet!

Annons

Prinsessan Madeleines make Chris O'Neill har fått stämpeln av att vara en person som inte är särskilt förtjust i fotoblixtarna. Han tycks även vara aningen obekväm med den kungliga uppmärksamheten.

Kungens & Silvias besök i Strängnäs – hör hans viktiga ordBrand logo
Kungens & Silvias besök i Strängnäs – hör hans viktiga ord

Därför var det nog många som undrade hur det skulle gå när han, för första gången på fem år, hade tagit sig till Sverige för att delta under det högtidliga nationaldagsfirandet.

Det blev förvisso ingen häst och vagn till firandet på Skansen, men Chris och Madeleine verkade ändå vara vid gott mod, och under kvällen sågs de klappa i takt till musiken.

Chris O'Neill och prinsessan Madeleine
Tillsammans med resten av kungafamiljen satt prinsessan Madeleine och Chris O'Neill på första parkett och njöt av all underhållning från Sollidenscenen.

Chris kärleksgest till Madeleine

Det är inte helt ovanligt att prinsparet och kronprinsessparet visar ömhetsgester offentligt. Däremot är det rätt ovanligt att Madeleine och Chris O'Neill gör det.

Därför kom det som en glad överraskning att se var Chris fokus låg när det var dags att avrunda kvällen på Skansen. Omsorgsfullt och kärleksfullt la han armen om Madeleine, samtidigt som de styrde sina steg bort från tillställningen.

Chris plötsliga kärleksgest må kanske förvåna många, men man måste samtidigt betona att han faktiskt är en gentleman från den gamla skolan och faktiskt aldrig missar den där omtänksamma gesten.

Chris O'Neill och prinsessan Madeleine
Här påbörjar Chris O'Neill den kärleksfulla gesten genom att lägga en hand på Madeleines rygg.

Foto: TT

Annons