Nya bråket mellan Kate och Meghan: "Förstör mitt liv"

Meghan och prins Harry sista uppdraget, träffar Kate och William

Meghan Markle och Kate Middleton är båda prinshustrur.Men enligt Meghan har de blivit behandlade helt olika.

Meghan Markle och Kate Middleton var länge nära vänner. När de dök upp på tennisturneringen Wimbledon tillsammans såg de ut att trivas kungligt ihop. Men nu verkar något ha inträffat mellan väninnorna. Under Meghans sista uppdrag som kunglighet, högtidligheterna under Commonwealth Day, märkte många av en kyla mellan de tidigare så tajta fränderna.

Därför är Meghan Markle arg på Kate Middleton

Meghan och Kate såg inte så kärvänliga ut under Commonwealth Day.

Meghan och Kate såg inte så kärvänliga ut under Commonwealth Day.

Nu har vi kanske fått en ledtråd kring varför Meghan har utvecklat något slags bitterhet gentemot Kate. Enligt Daily Mail upplever Meghan att Kate har blivit särbehandlad av kungafamiljen, med drottning Elizabeth i spetsen.

Meghan och hennes make prins Harry är så missnöjda med hur den brittiska tabloidpressen skriver om dem, att de genomfört en bojkott av fyra av Storbritanniens största tidningar. Men Meghan hade velat få mer uppbackning från kungahuset – hon tror nämligen att Kate hade kunnat räkna med det i en liknande situation.

– Meghan sa att då hade ingen tolererat det, och det trasiga och daterade systemet hade blivit omgjort. Tidningarna som stått för elaka attacker mot Kate skulle ha blivit utkastade, säger en vän med insyn till Daily Mail.

Fick inget gehör för sin kritik

Enligt vännen i fråga gick prins Harry till sin pappa, prins Charles, för att få ett stopp på smutskastningen av Meghan. Då svarade Charles att han inte kunde göra något.

– Det var det som irriterade Meghan och Harry mest av allt, om pressen hade kritiserat och hoppat på Kate som de gjorde med Meghan, då hade kungligheterna ruckat på sina riktlinjer kring medierna, säger vännen.

– Hon sa att han inte tänker låta det här förstöra hennes liv och deras äktenskap.