Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya detaljer om Carl Philips och Sofias semester på Gotland

24 jul, 2019, 10:09 
Ellen Myrgård Lindén
Carl Philip och Sofia på Öland Victoriadagen
Glassfest och härliga utflykter. Den här sommaren har Carl Philip och Sofia valt att åka tillbaka till Gotland. En plats som de båda älskar. Vi berättar mer om deras semester.
Annons

Just nu njuter Carl Philip och Sofia av den svenska sommaren tillsammans men sina två söner, Alexander, 3, och Gabriel, 1. Och i år har prinsfamiljen valt att återse semesterfavoriten Gotland. Öland och Solliden ligger förstås högst upp på listan över sommarparadis men Carl Philip och Sofia är också väldigt förtjusta i raukarna och den karga naturen på Gotland. Tidningen Hela Gotland var först med att berätta att prinsfamiljen befann sig på ön och att de hade besökt Glassmagasinet i Visby. Vilken dröm för Alexander och Gabriel! Glassmagasinet har ju alla möjliga smaker att välja mellan och inte sällan ser glassarna ut som egna små konstverk. Både goda och vackra.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Carl Philip och Sofia tog med sig Alexander och Gabriel till Gotland.
Carl Philip och Sofia tog med sig Alexander och Gabriel till Gotland.

Carl Philip och Sofia besökte flera platser på Gotland

Nu kan Svensk Damtidning avslöja ytterligare detaljer om den kungliga gotlandssemestern. Förutom Visby valde Carl Philip och Sofia nämligen att ta med sig pojkarna till Fårö. En egen ö, nordöst om Gotland, som ju inte liknar någon annan plats i Sverige. Här fick Alexander och Gabriel se de raukar på nära håll och kanske blev det även något besök på något av Fårös alla crêperier. På ön ligger dessutom det omtalade Bergmancentret, som ju är känt över hela världen, så prinsfamiljen hade många sevärdheter att välja mellan. Både inne och utomhus. Dessutom fick de sällskap av Sofias väninna Stina Andersson med familj, skriver Allt om kungligt.

Foto: TT, Kungahuset.se

Annons