Nya fantastiska bilder på spanska kungafamiljen – i paradiset

Hela familjen strålade verkligen av lycka när de fångades på semestern.

Det var inte särskilt längesedan vi fick de årliga sommarbilderna från den spanska kungafamiljen innan de gick på semester, och oj så fina de var! Men nu har familjen gjort det igen och släpper ytterligare bilder från sin sommar på Mallorca. Och vilka bilder sedan! De är om möjligt ännu finare än de tidiga vi fick se.

En av bilderna från sommarfotograferingen som familjen delade med sig av.

En av bilderna från sommarfotograferingen som familjen delade med sig av.

I matchande blå-vita outfits besökte hela familjen muséet Son Marroig i staden Deia. Förutom muséet finns det en vacker trädgård, flera dammar och ett vitt marmorkapell med utsikt över medelhavet. Kung Felipe, drottning Letizia och deras två döttrar Leonor och Sofia. De två systrarna hade matchande flätor och varsin fin sommarklänning. Kung Felipe körde på vita byxor med en blåprickig skjorta till och drottning Letizia bar en lite längre klänning i en beige ton.

Speciell atmosfär på ön

Man kunde se hur lycklig familjen var på flera mils avstånd! Drottning Letizia har tidigare sagt att livet på Mallorca är något hon längtar efter varje år, då inte bara för att alla är lediga utan för den speciella atmosfär som finns på ön. Det ser verkligen ut som ett paradis! Hur långvarig semestern blir för familjen vet vi inte, men innan höstterminen sätter igång för döttrarna är även ett sommarläger i USA inplanerat.

Se bilderna här!

 

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: