Nya filmen med Victoria – berättar om födelsedagen!

Kronprinsessan Victoria Victoriadagen 2020

Nyfiken på vad Victoria önskar sig på födelsedagen? Då ska du absolut inte missa detta!

Det är en glad och somrig kronprinsessa som står i solskuggan i den vackra italienska pergolan på Sollidens slott. I dag fyller hon 43 – och hon har en fin och viktig hälsning. Vi lämnar ordet till Victoria!

– I dag brukar det vara en speciell dag i slottsparken här på Solliden, när extra många väljer att komma och hälsa på. Och det är alltid väldigt roligt att komma ut här i parken tillsammans med min familj och hälsa på alla barn och vuxna som har tagit sig hit för att fira tillsammans med oss. Och på kvällen brukar det vara tusentals ölänningar och tillresta som tillsammans hyllar årets Victoria-pristagare.

– I år ser läget tyvärr annorlunda ut. Vi får hitta nya sätt att fira högtider och sommartraditioner och att umgås med släkt och vänner. Och en del saker måste vi helt enkelt vänta med tills pandemin är över.

Kronprinsessan Victoria: ”Jag önskar mig bara en enda sak”

– Den senaste tiden har Daniel och jag fått möjlighet att prata med anställda i sjukvården i olika delar i landet. De har berättat om vad de har sett och upplevt den här våren och sommaren.

– De här samtalen har gjort starkt intryck på mig och oss. Så om jag får önska mig EN SAK på min födelsedag, så är det detta: Att vi tillsammans gör allt vi kan för att fortsätta hålla i, hålla ut och hålla avstånd. Det kommer fler somrar, och det kommer förhoppningsvis fler födelsedagar. Men det kommer kanske ALDRIG ett viktigare tillfälle än nu att visa varandra omsorg och hänsyn.

– Till sist vill jag passa på och tacka för alla fina födelsedagshälsningar som jag har fått ta emot, och önska alla i Sverige en fortsatt fin sommar!

Se filmen med kronprinsessan Victoria här:

503 Service Unavailable

Foto och film: Kungahuset.