Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya frågetecken kring Carl Philips krogbråk

14 aug, 2012, 12:08 
Margareta
Annons

Var bråket ett svartsjukedrama och varför anmäls inte händelsen? Sanningen bakom prins Carl Philips krogbråk i helgen väcker allt mer frågetecken. 

De flesta har numera koll på att prins Carl Philip hamnade i bråk under helgen, men vad hände egentligen? Allt började när prins Carl Philip och hans sällskap, däribland sambon Sofia Hellqvist lämnade klubben Le Baoli, som ni ser på bilden här intill. På en film i samband med bråket hörs Sofia be prins Carl Philip att sluta och gå därifrån. Prinsparet kommenterade senare händelsen för Aftonbladet.

Annons

– Det var en emotionell och omtumlande situation. Vi mår efter omständigheterna bram men det är en händelse som vi helst hanterar privat och vi vädjar därför om lite utrymme, säger prinsen och Sofia.

Väntar med anmälan

Prins Carl Philip och Sofia i Stockholms nattliv för en tid sedan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Idag avslöjar kvällstidningarna att klubbens säkerhetschef Stéphane Reveillon var den som hjälpte prinsen efter att ha blivit slagen i bakhuvudet av en okänd man. Reveillon berättar för Expressen att han tydligt hörde prinsen säga till den okända mannen “Vad säger du om min flickvän?” och därefter ska bråket ha satt igång. Enligt prinsen var slaget i bakhuvudet helt oprovocerat, men trots det har hovet ännu inte beslutat om händelsen ska anmälas eller inte.

Av Margareta Heed
Foto: All Over Press/Aftonbladet samt Stella Pictures

Läs även:

Se filmen från bråket här:

httpv://www.youtube.com/watch?v=HtONmtDsf2M

Annons