Nya gravidbilder på Stéphanie av Luxembourg

Stephanie av Luxembourg gravidbild

Årets kungliga bebislycka står arvstorhertigparet, Guillaume och Stéphanie, för. Nu kommer nya gravidbilder på den blivande mamman – och lyckan är total!
Har du koll på tronföljden?
Slå på ljud

Mitt i rådande coronakris kan vi glädja oss åt några lyckliga bilder från Luxembourg. Det var i slutet av januari som arvstorhertigparet, Guillaume och Stéphanie, berättade att de ska bli föräldrar. Ett lyckligt besked som fick det kungliga Europa att jubla.

Total gravidlycka i Luxembourg

I början av graviditeten ytterst hemlig. Ja, inte ens parets närmaste familjer visste om någonting. I tre månader gick Guillaume och Stéphanie och ruvade på sin lilla hemlighet men därefter har de varit väldigt öppna i sin lycka. Bland annat har de ställt upp i intervjuer och förklarat varför de väntade i åtta år med att skaffa barn.

stéphanie av luxemborg

Gravidlyckan är total i Luxembourg!

– Vi har tillbringat mycket tid ihop som par. Vi jobbar ihop, det har vi gjort hela livet, jag tycker att det har varit väldigt berikande att arbeta med oss själva i alla år, berättade Stéphanie för magasinet Point de Vue.

Varit öppna med varför graviditeten dröjde

– Alla säger att så mycket förändras när man är tre, och det måste stämma. Föräldrarna har mindre tid att prata med varandra, att växa samman som ett par.

LÄS MER: STÉPHANIE OM BABYLYCKAN

Barnet väntas nedkomma i maj, har hovet meddelat och nu kommer de första bilderna på den lyckliga blivande mamman.

stephanie av luxembourg

Stéphanie och maken Guillaume väntar barn i maj.

Stéphanie spred kunglig glans över en konferens på

European Convention Center, mitt i Luxembourg, och strålade som aldrig förr. Dessutom var det många som kom fram med sina lyckoönskningar. Samtidigt tog Stéphanie förstås det säkra före det osäkra, så här i coronatider, och det blev därför inga kramar eller kindpussar.

Foto: TT