Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya gravidbilder på Stéphanie av Luxembourg

23 mar, 2020, 16:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471140?imageId=5471140&width=1320&height=689
Ellen Myrgård Lindén
Stephanie av Luxembourg gravidbild
Årets kungliga bebislycka står arvstorhertigparet, Guillaume och Stéphanie, för. Nu kommer nya gravidbilder på den blivande mamman – och lyckan är total!
Annons
Har du koll på tronföljden?Brand logo
Har du koll på tronföljden?

Mitt i rådande coronakris kan vi glädja oss åt några lyckliga bilder från Luxembourg. Det var i slutet av januari som arvstorhertigparet, Guillaume och Stéphanie, berättade att de ska bli föräldrar. Ett lyckligt besked som fick det kungliga Europa att jubla.

Total gravidlycka i Luxembourg

I början av graviditeten ytterst hemlig. Ja, inte ens parets närmaste familjer visste om någonting. I tre månader gick Guillaume och Stéphanie och ruvade på sin lilla hemlighet men därefter har de varit väldigt öppna i sin lycka. Bland annat har de ställt upp i intervjuer och förklarat varför de väntade i åtta år med att skaffa barn.

stéphanie av luxemborg
Gravidlyckan är total i Luxembourg!

– Vi har tillbringat mycket tid ihop som par. Vi jobbar ihop, det har vi gjort hela livet, jag tycker att det har varit väldigt berikande att arbeta med oss själva i alla år, berättade Stéphanie för magasinet Point de Vue.

Annons

Varit öppna med varför graviditeten dröjde

– Alla säger att så mycket förändras när man är tre, och det måste stämma. Föräldrarna har mindre tid att prata med varandra, att växa samman som ett par.

Barnet väntas nedkomma i maj, har hovet meddelat och nu kommer de första bilderna på den lyckliga blivande mamman.

stephanie av luxembourg
Stéphanie och maken Guillaume väntar barn i maj.
Annons