Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya härliga bilden på kung Harald som förvånar

15 mar, 2017, 10:18 
Margareta
Det blev en härlig fest för den kungliga familjen.
Annons

Kung Harald av Norge visar ofta upp en glad och härlig sida, men under en skidfestival i Norge under helgen visade han upp en sida ingen annan kung visat upp. Han tog med de hungriga barnbarnen till korvkiosken och bjöd på korv! Precis som vilken annan morfar och farfar som helst hjälpte han barnbarnet tillika prinsen Sverre Magnus att få rätt mängd ketchup på korven utan kladd. I kön längre bak stod även prinsessan Märtha Louise med sina barn.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Anledningen bakom korvätandet var att familjen medverkade under kung Haralds ungdomsstafett, en skidtävling i Holmenkollen. På plats deltog de senare under en så kallad korvfest som hölls i skidmuseet på området tillsammans med över hundra unga längdskidåkare.

Foto: Sven Gj. Gjeruldsen/Norska kungahuset

Annons