Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya härliga bilder på prinsessan Amalia

04 jun, 2015, 09:03 
Agneta Nisbeth
Annons
felix-claire-amalia-hovet

Prins Félix och prinsessan Claires söta dotter Amalia fyller ett år den 15 juni. Hovet i Luxemburg firar med nya fina foton på prinsessan.

Visst är hon söt! Hovet i Luxemburg har nu lagt upp alldeles nytagna foton på prinsessan Amalia med sina föräldrar, prins Félix av Luxemburg och hans hustru Claire. Prinsessan Amalia föddes den 15 juni 2014 och firar med andra ord sin första födelsedag inom kort.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
claire-amalia-hovet

Prinsessan Claire med sin dotter Amalia i famnen. Amalia har – precis som de svenska småsessorna – en liten rosett i håret.

Annons
claire-amalia-felix-hovet

Prins Félix var lite fritidsklädd under fotograferingen, han bar slitna jeans och en blå skjorta.  Claire bar en svart jacka med färgad bollfrans på ärmarna.

Paret gifte sig i september 2013 och bara nio månader senare kom deras lilla guldklimp. Vi passar på att gratta i förskott!

Av Agneta Nisbeth

Foto: Hovet i Luxemburg

Annons