Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya källor avslöjar: Så nära är prins Harry att fria

09 apr, 2013, 13:04 
Annons

Prins Andrews exhustru Fergie har legat på Harry att fria, men prinsen tvekar trots att han längtar efter bröllop, enligt nya källor. 

Annons

Harry sällskapar med 24-åriga societetsflickan Cressida Bonas och det har spekulerats en hel del i fall det luktar frieri och giftermål. Mycket talar för det.

Går i giftastankar?

En ny bok avslöjar att vännerna ligger på paret att gifta sig:

–Jag vet att de pratade om bröllop i Schweiz, när de var där i februari.

Frieri

Fergie uppmanade Harry att fria, men prinsen ville inte riktigt sträcka sig så långt, berättar en källa i nya boken “The People’s Prince” av Chris Hutchins.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

–Prins Harry har sett hur lycklig hans storebror, William, är efter bröllopet med Kate.

Annons

Uppgiftslämnaren avslöjar:

– Jag tror att han vill ha lite av det. Jag vet också att Cressidas mamma har berättat för prinsessan Eugenie, att hon gärna ser en förlovning mellan dottern och prins Harry. Men Cressida vill inte hetsas på att gifta sig – lika lite som Harry.

Hemlig romans

Det var under sportlovet som Harry och Cressida sågs kyssas öppet i skidbacken. Paret hade hittills hållt sin romans hemlig.

Fergie och Eugenie

Men prins Harry visade inga tecken på att vilja dölja sina känslor. Turturduvorna var där i sällskap med Fergie och hennes döttrar, prinsessorna Beatrice och Eugenie, som är bästis med Cressida.

Alla väntar

Nu väntar England med spänning på Harrys kärleksföljetong. Ska ha fria i sommar?

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL, All over press

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons