Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya kärleksbilder på Victoria och Daniel! Romantiska gesten – fångas på bild

20 sep, 2022, 10:50 
Ellen Myrgård Lindén
Nya kärleksbilder på kronprinsessan Victoria och prins Daniel

Nya kärleksbilder på Victoria och Daniel ute i naturen.

Annons
Svensk Dam på plats i London: ”Säkerheten är en utmaning”Brand logo
Svensk Dam på plats i London: ”Säkerheten är en utmaning”

I skogen, med funktionskläder och vandringskängor. Här ser ni Victoria och Daniel i sitt absoluta esse. Galakläder och tjusiga uppdrag på slottet hör också till vardagen men det är de här små stunderna som betyder extra mycket. När de får vara tillsammans ute i naturen.

Under tisdagsmorgonen ägde Allemansrättens dag rum i Akalla, väster om Stockholm. Och en förskoleklass från Friluftsfrämjandet fick chansen att både lära sig mer om skogens skatter och bekanta sig med kungligheter.

Annons

Samtidigt är det här en tung dag för den svenska kungafamiljen. Igår, måndag, närvarade kungen och drottningen vid drottning Elizabeths begravning i Westminister Abbey i London och under de sorgliga timmarna passade Victoria på att tända ett ljus och skriva sina kondoleanser i Engelska kyrkan och i den brittiska ambassadörens residens. En dag av saknad och reflektion, förstås. Som alla kungligheter runt om i världen kommer att minnas föralltid.

Dessutom bjöd kronprinsessan på en gullig gest till Daniel. Hon bar nämligen sin Generation Pep-tröja. Stiftelsen som paret är initiativtagare men som idrotts-prinsen Daniel brinner lite extra mycket för.

Foto: TT

Annons