Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Nya kärleksbilder på Victoria och Daniel! Romantiska gesten – fångas på bild

Nya kärleksbilder på kronprinsessan Victoria och prins Daniel

Nya kärleksbilder på Victoria och Daniel ute i naturen.

Svensk Dam på plats i London: ”Säkerheten är en utmaning”
1:29

Efter reklamen: Svensk Dam på plats i London: ”Säkerheten är en utmaning”

(1:29)

Slå på ljud

I skogen, med funktionskläder och vandringskängor. Här ser ni Victoria och Daniel i sitt absoluta esse. Galakläder och tjusiga uppdrag på slottet hör också till vardagen men det är de här små stunderna som betyder extra mycket. När de får vara tillsammans ute i naturen.

Jessica Gow/TT

Under tisdagsmorgonen ägde Allemansrättens dag rum i Akalla, väster om Stockholm. Och en förskoleklass från Friluftsfrämjandet fick chansen att både lära sig mer om skogens skatter och bekanta sig med kungligheter.

Brittiska kungahusets markering mot kungen och Silvia – syns mitt under sändning

Samtidigt är det här en tung dag för den svenska kungafamiljen. Igår, måndag, närvarade kungen och drottningen vid drottning Elizabeths begravning i Westminister Abbey i London och under de sorgliga timmarna passade Victoria på att tända ett ljus och skriva sina kondoleanser i Engelska kyrkan och i den brittiska ambassadörens residens. En dag av saknad och reflektion, förstås. Som alla kungligheter runt om i världen kommer att minnas föralltid.

Jessica Gow/TT

Dessutom bjöd kronprinsessan på en gullig gest till Daniel. Hon bar nämligen sin Generation Pep-tröja. Stiftelsen som paret är initiativtagare men som idrotts-prinsen Daniel brinner lite extra mycket för.

Foto: TT