Nya kärleksrykten kring Alexandra

Grevinnan Alexandra har sörjt klart skilsmässan från Martin Jørgensen och sågs nyligen på en dejt i centrala Köpenhamn.
Alexandra

Nu blåser förändringens vindar över grevinnan Alexandra liv. Efter skilsmässan från fotografen Martin Jørgensen verkar den danska exprinsessan ha gett sig ut i dejtingträsket igen och sågs nyligen äta middag med en amerikansk professor på en japansk restaurang i centrala Köpenhamn. Detta meddelar danska Her&Nu. Alexandra har även sålt den exklusiva villan på Svanemøllevejen och börjar mer och mer visa sig i offentlighetens ljus.

– På grund av min skilsmässa har jag valt att börja ett nytt kapitel i mitt och mina söners liv, har hon sagt till nyhetsbyrån Ritzau Fokus.

Men det är först nu som hon även har visat sig öppen för en ny kärlek. Her&Nu beskriver hur Alexandra gick in på den japanska restaurangen Papa Ramen i sällskap av två dansktalande män och en amerikan. Men det var bara den sistnämnda som fick hennes fulla uppmärksamhet. Den mystiske amerikanen heter James R Lee och jobbar som internationell konsult. Dessutom såg fotografer, utanför restaurangen, hur Alexandra la en ömsint hand på James rygg. Det börjar verka kärlek, banne mig!

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: Stella Pictures, IBL-AOP