Nya magiska bilder på Victoria med barnen – se dem här!

Åh vad fint! Under fredagskvällen kom nya bilder på kronprinsessfamiljen, sött sittandes i samma soffa. Och vi smälter!

Kronprinsessan i sin vackra sidoknut, som hon numera alltid väljer under officiella bildtagningar. Prins Daniel stilig, som vanligt. Och två gullungar!

Nya bilder på Estelle

Två nya bilder har precis släppts från hovet på Estelle, Oscar, Daniel och Victoria. En gullig familj med så härlig kemi som lyser genom kameran. Oscar skrattar härligt och prinsessan Estelle, klädd i mörkblått, har tagit tillbaka den tidigare så använda Estelle-rosetten. Och vilket långt hår hon har, hon har bevisligen fått sin mammas drömmiga hårgener med brasiliansk kvalitet! Prinsessan fyller ju dessutom snart hela åtta år, närmare bestämt den 23 februari. Och bara en kort tid senare är det lillebror Oscars tur. Den andra mars blir han fyra år.

Kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar på nya bilder.

Kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar på nya bilder.

Prinsessan Estelle, snart åtta år.

Prinsessan Estelle, snart åtta år.

Anledningen bakom de nytagna bilderna är ingen annan än att kronprinsessfamiljens bilder då och då uppdateras. Oftast görs de snart därefter om till fina vykort som hamnar i Slottsboden i Kungliga slottets lokaler. Det är en stor chans att just dessa går samma väg till mötes. Och visst är de värda att både hamna på väggar och med vackra hälsningar på.

Foto Anna-Lena Ahlström, Kungl.Hovstaterna